FOTBAL  »  LIGA 2  »  

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

Articol de , - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 16:06

Marius Baciu, antrenorul lui Turris, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă) direct de la meciul câștigat astăzi de către teleormăneni, 3-2 cu Sportul Snagov, în Colentina, pe terenul Juventus. 

Împotriva lui Marius Baciu a fost depusă o plângere din partea unui părinte al unui jucător de fotbal, pentru că ar fi luat bani să favorizeze un junior când o antrena pe Daco-Getica București. Acesta a fost reținut, i s-au adus la cunoștință acuzațiile, după care a fost eliberat în calitate de suspect. 

PRIMA REACȚIE A LUI MARIUS BACIU

„Am fost într-o situație jenantă și chiar nu credeam că pot să fiu eu învinuit pentru asemenea lucruri. Am rămas cu gura căscată. Sunt un om care sunt contra mafiei pariurilor, pentru că mi-a fost frică să nu se ajungă la asemenea probleme. N-am intrat eu în vreo casă de pariuri. Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri. Eu am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat nici propriul copil. Am investit foarte mulți bani și să ajung eu să fiu învinuit că aș fi luat bani e strigător la cer.  

M-am speriat foarte tare (n.r. când au venit mascații), pentru că nu știam despre ce e vorba. Am fost comunicativ și le-am explicat cu sufletul ceea ce s-a întâmplat. În situațiile astea trebuie să fii just. Eu cred că sunt și am fost un om corect și curat din orice punct de vedere. Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți concluziile”, a spus Marius Baciu. 

Filmul evenimentelor

Imediat după finalul partidei disputate în Colentina, pe stadionul fostei sale echipe, Marius Baciu a fost abordat de către mascații de la DIAS. Aceștia au petrecut minute bune într-o încăpere a stadionului, iar ulterior l-au escortat pe antrenor la mașină, pentru a-l transporta la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, unde a fost audiat.  

Prima reacție oficială

Simona Prescorniță, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, a vorbit despre situația antrenorului. Cum în lumea fotbalului au apărut zvonuri că antrenorul ar putea fi reținut în legătură cu acuzațiile de implicare în mafia pariurilor, autoritățile au oferit un prim răspuns:

„A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”. 

„Suntem lângă Marius Baciu” 

Un jucător de la Turris pentru GSP.RO, sub protecția anonimatului, a comentat situația în care se află antrenorul Marius Baciu. 

„Deocamdată nu știm mai multe detalii. Suntem în drum spre Turnu Măgurele. N-a fost nimic ciudat. Nici înainte, nici la pauza meciului. La pauză eram toți supărați, mai ales el. Voiam să câștigăm, noi vrem să promovăm. Noi suntem lângă Marius. S-a implicat 100% de când a venit la noi. La finalul meciului a ieșit din vestiar să dea bani cuiva ca să cumpere suc sau bere și nu s-a mai întors. 

Știam toți că Snagovul joacă pe prime de la Petrolul. Nu este ceva ce ne-a spus Marius, știam toți. Nu credem că are vreo vină. Nu știu cum poate să se gândească cineva că noi am făcut blat”.

VIDEO Imagini EXCLUSIVE cu momentul în care Baciu e băgat în dubă

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO Marius Baciu, reținut pentru blaturi! Cât de vechi sunt conexiunile: penalty IREAL în minutul 2 al meciului PSG - Steaua 5-0

Fost căpitan al Stelei

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

Marius Baciu, fost căpitan al Stelei, a evoluat la formația roș-albastră între 1996 și 2002. A marcat 8 goluri în 140 de meciuri.

Baciu a fost numit pe banca lui Turris în urmă cu trei etape, după plecarea lui Florin Bratu.  

De-a lungul carierei echipe precum Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Șimleu Silvaniei, Poli Iași, SC Bacău, Academica Argeș, Concordia Chiajna și Voința Turnu Măgurele. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  13 Noiembrie 2019, 22:32

bah voi sunteti ***? descindeti cu mascati la un antrenor de fotbal dupa o presupusa fapta penala nedovedita?! in ce tara traim fratilor?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mir21
mir21  •  13 Noiembrie 2019, 22:11

Exclusiv la voi si pe toate site-urile, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2675668322493170
Girban Adrian Nicusor  •  13 Noiembrie 2019, 20:47

In mod normal daca se dovedeste ca baciu a jucat la pariuri meciurile echipei pe care o antrena, Turis trebuie depunctata ... toate meciurile la care Baciu a stat pe banca ar trebuii pierdute de Turis la masa verde ..... Asa ar fi normal intr-o tara normala...dar cum la noi totul este pe dos nu se va intampla nimik....

Vezi toate comentariile (41)
Comentează