FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS

VIDEO Marius Baciu a fost eliberat! Prima reacție a antrenorului: „Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți voi concluziile” + Ce spune avocatul

Articol de - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 20:23

Marius Baciu (44 de ani), antrenorul echipei Turris Turnu Măgurele, a fost reținut de către DIAS, după meciul cu Sportul Snagov (3-2) și, după mai bine de trei ore, a fost eliberat și a oferit prima reacție.  

Împotriva lui Baciu a fost depusă o plângere din partea unui părinte al unui jucător de fotbal, pentru că ar fi luat bani să favorizeze un junior când o antrena pe Daco-Getica București. Baciu a fost reținut, după care eliberat în calitate de suspect. 

„Am fost într-o situație jenantă și chiar nu credeam că pot să fiu eu învinuit pentru asemenea lucruri. Am rămas cu gura căscată. Sunt un om care sunt contra mafiei pariurilor, pentru că mi-a fost frică să nu se ajungă la asemenea probleme. N-am intrat eu în vreo casă de pariuri. Toată situația a fost o reclamație a unui părinte cu nemulțumiri. Eu am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat nici propriul copil. Am investit foarte mulți bani și să ajung eu să fiu învinuit că aș fi luat bani e strigător la cer.  

M-am speriat foarte tare (n.r. când au venit mascații), pentru că nu știam despre ce e vorba. Am fost comunicativ și le-am explicat cu sufletul ceea ce s-a întâmplat. În situațiile astea trebuie să fii just. Eu cred că sunt și am fost un om corect și curat din orice punct de vedere. Aș vrea să vedeți persoana care m-a reclamat și să trageți concluziile”, a spus Marius Baciu. 

„Nimic din ceea ce s-a menționat în presă nu este adevărat. Nu este nicio legătură cu vreo mafie a pariurilor. Nu există nicio acuzație în acest sens. Este destul de facil pentru noi să demontăm acuzația. Nu există vreo probă că domnul Baciu ar fi săvârșit vreo faptă penală. Nu are niciun fel de măsură preventivă. A fost o declarație în care a prezentat care este poziția sa și cu siguranță se vor continua cercetările, pentru a demonstra că dumnealui este nevinovat”, a spus și avocatul lui Marius Baciu, Vlad Hosu. 

Ce s-a întâmplat   

Imediat după finalul partidei disputate în Colentina, pe stadionul fostei sale echipe, Marius Baciu a fost abordat de către mascații de la DIAS. Aceștia au petrecut minute bune într-o încăpere a stadionului, iar ulterior l-au escortat pe antrenor la mașină, pentru a-l transporta la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, unde a fost audiat.  

VIDEO // IMAGINI CU MOMENTUL ÎN CARE BACIU E BĂGAT ÎN DUBĂ

VEZI ȘI:

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

MARIUS BACIU REȚINUT // VIDEO Ce afaceri a avut Marius Baciu, dus cu mascații la audieri: faliment și pierderi pe linie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Noiembrie 2019, 16:32

Aoleu, și cum rămâne cu articolele care demascau aia și aia, cu comentariile care dădeau în infractorul Baciu, în Steaua și, bineînțeles, FCSB? E ceva putred aici... E mâna ciobanului, precis. V-o garantează coregrafii...

123933885588721
Con Dasca  •  14 Noiembrie 2019, 13:59

Incredibil unde se poate ajunge . Interlopi stau afara nu-i deranjează nimeni . Cum a fost posibil ca Gica Popescu sa facă pușcărie . Omu și-a recunoscut fapta a dat bani înapoi și tot l-au băgat unde nu trebuie Rușine domnilor judecători politicieni .

mandpv964
mandpv964  •  14 Noiembrie 2019, 11:11
Postat de Pavel Radu pe 14 Noiembrie 2019, 08:27

Oare o citatie procedurală ii s-o fi înmânat acestui om ? Sau daca antrenează unde antrenează trebuie "săltat " cu mascatii? O domnița a fost citată nu stiu decate ori sa meargă la Parchetul General și ba era răcită, ba plecată cu soțul...Si nu s-au mai dus "cavalerii teutoni" dupa dansa !

Pssst, nu va legati de "catindat"...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează