FOTBAL  »  LIGA 2  »  INSOLVENŢĂ LA VASLUI

Sporting Club Vaslui a intrat oficial în insolvenţă » A fost numit un administrator judiciar

Articol de - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 16:39

Tribunalul Vaslui a decis că Sporting Club Vaslui a intrat oficial în insolvenţă. Aceeaşi instanţă a numit şi un administrator judiciar, care a preluat frîiele clubului.

Tribunalul Vaslui a admis cererile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) şi a societăţii Comprest, patronată de Adrian Porumboiu, de deschidere a procedurii generale a insolvenţei împotriva Sporting Club Vaslui, numind, totodată, un administrator judiciar, care să se ocupe de destinele clubului.

"Admite cererea formulată de AJFP Vaslui. Admite cererea formulată de SC Comprest SA. Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei SC Sporting Club SA. Numeşte administrator judiciar provizoriu pe Estconsult IPURL Huşi", se arată în soluţia pronunţată de Tribunalul Vaslui.

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a retras în primăvara acestui an licenţa Sporting Club Vaslui şi a decis retrogradarea în liga a doua pentru sezonul 2014-2015.

Din lipsă de jucători, clubul vasluian a refuzat participarea în liga secundă. Formaţia vasluiană a ocupat pozitia a cincea în clasamentul Ligii I la finalul sezonului 2013-2014, loc care îi permitea să participe în preliminariile Ligii Europa, editia 2014-2015.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
zarqa
zarqa  •  24 Octombrie 2014, 15:40
Postat de t0ni pe 22 Octombrie 2014, 17:29

vinovatul principal este doar Porumboiu. Nu vreau sa insinuez ca Damian ala nu are nici o vina in schimb declinul a inceput sub Porumboiu si cand a vazut ca nu-i mai ies banii l-a pacalit pe maimutoiul asta de Damian. Deci poate spune lumea ce o vrea de la Vaslui si de prin alte parti, acest club a fost minunat in schimb a avut nesansa sa aibe patron fara caracter ca si aia de la Urziceni. Poate ca DNA ar trebui sa se autosesizeze in asemenea proceduri frauduloase si in care unii escroci isi umple buzunarele si statul ramane cu buza, buzunarul spart. Pacat, mare pacat...

Nu stiu si nu ma pronunt cat de vinovat sau nevinovat este Adr.Porumboiu dar un lucru este clar. Fara implicarea financiara a lui A.Porumboiu, fara investitii concrete ale acestuia acest club nu ar fi putut ajunge niciodata in Liga I fara a mai vorbi de obtinerea unor performante notabile.

psyk3
psyk3  •  23 Octombrie 2014, 12:38

Mare pacat ce s a intamplat cu echipa asta....atat de puternica si frumoasa...Dar cum il stiu pe Porumboiu nu ar fi de mirare ca sa porneasca iar la drum..acum ca a scapat de damian.Campionatul are nevoie de oameni ca Porumboiu,potenti financiar..oameni care aduc jucatori valorosi,care pot creste calitatea campionatului..asa atrag si oamenii la stadioane..

otelul_64
otelul_64  •  22 Octombrie 2014, 23:10

asta este romanica...ce meciuri erau acum 1-2 ani intre otelul vaslui timisoara rapid dinamo steaua astra intrase si petrolul!! am avut campionat f bun regret disparitia vasluiului din liga 1

Vezi toate comentariile (5)
Comentează