FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL SNAGOV - U CLUJ 1-1

SPORTUL SNAGOV - U CLUJ 1-1 // VIDEO Adrian Falub dă vina pe jucători după semieșecul cu „lanterna roșie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 18:23

Adrian Falub, tehnicianul Universității Cluj, a oferit o reacție deznădăjduită la finalul meciului în care echipa sa a obținut doar un punct din deplasarea cu ultima clasată Sportul Snagov, 1-1.  

Limba fotbalului e mai grea pentru jucătorii noștri. O echipă de valoare ar fi trebuit să câștige acest joc. A fost un meci slab, dar atât putem în acest moment. Atât pot acești jucători”, a spus Falub, la TV Telekom Sport. 

Ce a spus Răchită, antrenorul codașei Snagov: 

„Avem doar două puncte, unul cu Petrolul, unul cu U Cluj. Rezultatul e cel echitabil.  Am plecat într-un proiect cu jucători tineri, cheltuieli minime. Noii noștri patroni sunt cei care au condus Carmen sezonul trecut, din păcate avem interzis să facem transferuri. Sperăm totuși ca Federația să ne dea o dispensă”. 

„E foarte important pentru noi că am reușit să egalăm în ultimul minut. Situația e mai bună acum cu noul acționar. Acum totul e bine. 

Nu am un jucător favorit, mă uit însă la fotbalul din România însă. Cred că e un campionat bun, interesant, se joacă un fotbal tehnic, îmi place” - Karim Safsaf, marcatorul golului celor de la Sportul Snagov 

Vezi AICI toate detaliile despre etapa a 11-a din liga secundă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  13 Octombrie 2019, 23:52

Cheltuieli minime, rezultate pe măsură

remarque
remarque  •  13 Octombrie 2019, 21:25

O echipa simbol, care intamplator in istoria ei, are buget asigurat dar care nu are conducatori pe masura, nu are jucatori, nu are spirit. Si nu are antrenor. Cum sa plece Sabau? Cum sa te descotorosesti de jucatori tineri de perspectiva si sa aduci gloabe mercenare? Netotilor

aurelguga
aurelguga  •  13 Octombrie 2019, 20:40

Iar limba antrenoriatului modern pentru tine este si ramane o enigma. ***, niciodata, dar niciodata nu terfelesti jucatorii in public. Credeam ca o sa faci ceva, dar faci un ***! Trebuie sa te achimbe in urgenta ca faci mai mult rau. E vina ta ca nu ai castigat ca iar zbierai la toti sa stea cu *** n poarta. Se cer afara ca nu ai conditie fizica. Ce ai facut ba *** de.vand ai venit in afara sa te plangi si sa arati cu.degetul.apre.altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează