FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADIONUL STEAUA

VIDEO Noi lucrări la stadionul Steaua » Anunțul făcut azi de Primărie: „Durata este de 3 luni”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 21:32 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 22:56

Primăria Sectorului 6 a anunțat că a început lucrările la promenada stadionului Steaua.

După inaugurarea din iulie 2021, în fața arenei din cartierul Ghencea au început lucrările de amenajare.

VIDEO Primăria Sectorului 6, lucrări de amenajare a promenadei stadionului Steaua

Într-un anunț postat azi pe Facebook, Primăria Sectorului 6 anunță că timp de 3 luni se va lucra la promenada stadionului, care se întinde pe o suprafață de 6.000 de mp.

Astfel, pentru modernizare zonei se vor face următoarele lucrări:

  • Introducere rețea de canalizare pluvială,
  • Pregătire amenajare parte carosabilă,
  • Amenajare alei pietonale (cu asfalt/pavaj),
  • Sistem de iluminat public,
  • Amenajare spații verzi cu sistem automatizat de irigații.

Au început lucrările de amenajare a promenadei Stadion „Steaua”
Primăria Sectorului 6, prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, a început lucrările de amenajare a promenadei Stadion „Steaua”, un proiect nou ce va regenera peisagistic și urbanistic zona din proximitatea stadionului, în cartierul Ghencea.

Lucrările proiectate în prezent vor conduce la îmbunătățirea, corelarea și uniformizarea zonei de acces din fața stadionului nou construit cu cea din incinta arenei sportive. 

Necesitatea acestui proiect a apărut pentru a moderniza zona în ceea ce privește structura rutieră/alei pietonale, respectiv pentru a crea un sistem de evacuare a apelor pluviale și a facilita accesul la un sistem de iluminat public modern.

Proiectul de amenajare a promenadei Stadion „Steaua” beneficiază de o suprafață de aproximativ 6.000 mp, lucrările noi ce vor fi executate vizând:

- Introducere rețea de canalizare pluvială,

- Pregătire amenajare parte carosabilă,

- Amenajare alei pietonale (cu asfalt/pavaj),

- Sistem de iluminat public,

- Amenajare spații verzi cu sistem automatizat de irigații.

Conform graficului de execuție, durata lucrărilor de realizare a proiectului este de 3 luni 
– comunicat Primăria Sectorului 6

Citește și: 

EXCLUSIV CSA Steaua a transferat de la CFR Cluj!

Decizii de neînțeles la CSA Steaua! Conducerea i-a setat un obiectiv diferit lui Daniel Oprița față de cel impus jucătorilor

Playtech: Dana Rogoz s-a pozat în costum de baie și fanii ei s-au REVOLTAT imediat. Imaginea care a starnit un val de URĂ! FOTO


Comentarii (5)
misterverde
misterverde  •  31 Ianuarie 2022, 02:07

O da ... Reparatii .. repede repede .. trebuie sa vedem. Meciuri. De liga a 2 a. Cu o clona. Care de 8 ani stau pe la amatori .. susținuți din bani publici .. ei din pix. Cică sunt Steaua .. pe teren. ? Amatori .. ei fac pregătire de liga 1 .. prin Turcia cu echipele de top .. dar pe teren ? Amatori... Cei cu stema aia din 2003 făcută de Becali ? .. ogararu și miu au jucat la FCSB ... :)) Oprită ? Fcsbist sau dinamovist.. ce salarii au t pe acolo .. putem. Să știm și noi cat sa cheltuit și cat sa câștigat ? Rușine la români .. că acceptă mizerii de genul asta . Și sunt multe echipe de genul asta .. politica este in fotbal .. rușine la suporteri că închideți ochii .. rușine CSa. , CSM , rapid , voluntari , Iași , Clinceni . Etc .. vă jucați că banii la români .. in timp ce 3 sferturi din țară își fac nevoile în dosul curții .. Macar de aveam performante .. dar ce vedem pe teren ? Arbitrii cu bile mari Deșteaptă te Române!!!

gazistu
gazistu  •  28 Ianuarie 2022, 22:55

ne-am laudat ca gazduim meciuri la Euro 2020... trebuia sa fie gata, de 2 ani; Pai nu meritam sa fim facuti: ***?? pai astia suntem, ca popor, pe dreptate!! niste nesimititi astia suntem , noi romanii..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.1986
steaua.1986  •  28 Ianuarie 2022, 12:49

ce se intampla? a oprit gigi robinetul? aici ar fi trebuit sa fie deja zeci/sute de "indignari patriotice" referitoare la risipa banilor publici.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează