FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

Cine ar putea juca pe Ghencea în sezonul viitor de Liga 1: „Am vorbit cu un prieten”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 12:38 / Actualizat joi, 26 mai 2022 11:35

Concordia Chiajna e aproape de revenirea în Liga 1, după ce s-a impus cu 2-1, în fața Chindiei, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1.

Formația antrenată de Ianis Zicu și-a făcut planul în cazul în care va promova, iar conducerea clubului ia în calcul să joace pe stadionul Ghencea, aflat în administrarea MApN.

Ioan Niculae a ieșit din închisoare! Astra s-a prăbușit în Liga 3, iar patronul o ține „pe perfuzii” » Planurile celor care conduc fosta campioană
ASTRA
Ioan Niculae a ieșit din închisoare! Astra s-a prăbușit în Liga 3, iar patronul o ține „pe perfuzii” » Planurile celor care conduc fosta campioană

Chiajna ar putea juca pe stadionul Ghencea

„Am fost la meciul de baraj și chiar vorbeam cu un prieten de acolo că terenul sintetic pe care joacă acum nu-i avantajează deloc. Dacă vor promova, vor schimba suprafața de joc. Sau vor juca intermediar pe Ghencea. Nu știu dacă e posibil”, a spus Andrei Cristea în emisiunea „Liga DigiSport”. 

Dacă promovăm, avem timp să punem gazon și să începem campionatul la Chiajna. În caz că am mai avea nevoie de puțin timp, putem cere să jucăm în deplasare prima etapă 
– Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna

FCSB nu a avut voie pe stadionul Ghencea

Dacă cei de la Chiajna își vor pune în aplicare planul, ar fi prima echipă din Liga 1 care joacă pe stadionul construit din bani publici pentru EURO 2020. FCSB a încercat să joace meciul cu CFR Cluj în Ghencea, dar s-a lovit de refuzul celor de la CSA Steaua.

După cum știți, stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, iar închirierea acestuia se poate face doar printr-o procedură concurențială, stabilită de administrator. 

De asemenea, vă informăm că echipa de fotbal a clubului nostru a terminat pe locul 4 în Play-off-ul Ligii a II-a, iar potrivit Regulamentului de organizare a activității fotbalistice, promovarea/retrogradarea se face cu respectarea articolului 70 din Statutul Federației Române de fotbal – „Dreptul unui club de a participa în campionatele naționale depinde de meritul sportiv al acestuia”. 

Conform Regulamentului de organizare a activității fotbalistice și a programului competițional stabilit de Federația Română de Fotbal, meciurile de baraj urmând a se desfășura potrivit tragerii la sorți, iar meciul tur se dispută în weekendul 21-22.05.2022.
 – răspunsul dat de CSA Steaua către FCSB

VIDEO Adrian Ropotan, reacție dură după U Cluj - Dinamo 2-0: „E grav ce se întâmplă. Dinamo are jucători plafonați”

Citește și:

Ianis Zicu dezvăluie cum a reușit să răpună Chindia: „Asta spune multe despre noi” + Ce schimbare se pune la cale dacă echipa promovează în Liga 1

Concordia reușește surpriza în turul barajului pentru promovarea în Liga 1 » Când are loc manșa decisivă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
Cronos666
Cronos666  •  22 Mai 2022, 21:51
Postat de catalynn pe 22 Mai 2022, 17:57

“Oficial” va fi DUPĂ judecarea fondului. Însă tu nu ai nici măcar diplomele lu’ Tataia Tictictic, și sigur nici X8 ul lui, așa ca nu am pretenții. Însă știi tu de ce Primăria București nu și-a primit nici pana acum de la FC fcsb milionul de lei decis definitiv de Tribunal pt neplata chiriei Arenei Naționale și urmează sa ii execute silit!? Plătiți-va mă facturile întâi și apoi aveți pretenții! Bucureștenii sunt in prezent cu un milion mai săraci din cauza lu’ ne-a jjijji! Pai e frumos!? :-)))

*** esti total pe langa. Ai uitat cand primaria nu a vrut sa schimbe gazonul si ciobanelul a dat bani de el? Si inca ceva, peluzare. Cand eu stateam in ploaie si in viscol pe Ghencea, tu si alti asa zisi stelisti nu erati inca in planul familiei voastre. Sa intelegem ca voi, talpanistii peluzari, il contraziceti pe marele Cristian Gatu, Lucescu sr si jr, pe Dinu? Cine sunteti voi mah? Sunteti nimeni. Uite noi astia care consideram STEAUA=FCSB si ne-am platit taxele, impozitele si amenzile vrem sa inchiriem stadionul. Vei vedea ca vom fi respinsi. Din motive talpaniste. Asa ca voi astia talpanisti sunteti de o prostie si ipocrizie crasa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tictictic
tictictic  •  22 Mai 2022, 20:56
Postat de catalynn pe 22 Mai 2022, 20:09

Decizia instanței e clară și definitiva: FC fcsb datorează PMB 1 milion de lei, punct! Ce mânării a făcut nen-tu jjijji cu fin’sa nu interesează pe nimeni (in fine, ar trebui ca ANAF și DNA sa investigheze, dar asta e deja alta discuție), sentința definitiva se executa! Un cetățean sau un club onest făcea plata in timp util, nu aștepta sa fie executat silit. De fapt tataia cu vila in Cotroceni, un jurist rasat in fata căruia și Iorga s-ar fi înclinat, te poate lămuri cum e cu astea. :-)))

Stai calm si respira adanc; datoria Stelei (eu asa ii zic) catre Primaria Capitalei a fost deja platita, pana la ultimul banut!

catalynn
catalynn  •  22 Mai 2022, 20:09
Postat de Justunfan pe 22 Mai 2022, 18:55

Vai vai, iar te faci ca ploua… Omul a schimbat gazonul din banii lui, de aici a pornit toata treaba asta. Bine nici nu ma astept sa percepi tu lucrurile astea, tu vezi doar ce vrei sa vezi si din pacate pentru tine nu prea multe. Ai grija cand treci strada poate nu vezi ca nu e trecere si dupa ce esti lovit te duci la Talpan sa deschida un proces cum ca nu e posibil sa ni fie trecere de pietoni pe unde vrea muchiul tau, poate dai si in judecata soferul si incerci sa schimbi si legea in favoarea ta….Esti penibil…

Decizia instanței e clară și definitiva: FC fcsb datorează PMB 1 milion de lei, punct! Ce mânării a făcut nen-tu jjijji cu fin’sa nu interesează pe nimeni (in fine, ar trebui ca ANAF și DNA sa investigheze, dar asta e deja alta discuție), sentința definitiva se executa! Un cetățean sau un club onest făcea plata in timp util, nu aștepta sa fie executat silit. De fapt tataia cu vila in Cotroceni, un jurist rasat in fata căruia și Iorga s-ar fi înclinat, te poate lămuri cum e cu astea. :-)))

Vezi toate comentariile (65)
Comentează