FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASTRA

EXCLUSIV Ioan Niculae a ieșit din închisoare! Astra s-a prăbușit în Liga 3, iar patronul o ține „pe perfuzii” » Planurile celor care conduc fosta campioană

Ioan Niculae a ieșit din închisoare, foto: GSP
Ioan Niculae a ieșit din închisoare, foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2022 11:39 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 12:25

Ioan Niculae (67 de ani), patronul Astrei Giurgiu, echipă proaspăt retrogradată în Liga 3, a ieșit recent din închisoare și și-a făcut calculele pentru viitorul echipei. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, omul de afaceri se află acasă de aproape 3 săptămâni, de la începutul lunii mai.

Ioan Niculae a ieșit din închisoare

Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, fusese condamnat la închisoare în februarie 2021 la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. 

Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. 

Un antrenor-jucător din România a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a lovit un arbitru! » Cât va sta după gratii agresorul
DECIZIE
Un antrenor-jucător din România a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a lovit un arbitru! » Cât va sta după gratii agresorul

Ce urmează pentru Astra: ținută în viață pentru datorii

Astra Giurgiu, campioană în 2016, se află într-o stare extrem de dificilă. Clubul din Giurgiu a retrogradat în Liga a 3-a la finalul acestui sezon, iar Ioan Niculae vrea s-o mențină pe linia de plutire din motive strict economice. 

Echipa se află în insolvență, iar Ioan Niculae va acoperi doar cheltuielile minime. Planul acestuia e să țină echipa până când va lămuri situația tuturor jucătorilor pe care-i mai are sub contract, dar sunt împrumutați în alte părți, dar și până când va încasa ultimele rate de la toți jucătorii deja vânduți.

Astra Giurgiu mai are de primit, de exemplu, o rată în valoare de 70.000 de euro de la Rapid pentru Albert Stahl. Petrolul trebuie să dea încă 10.000 de euro dacă vrea să/l mai împrumute încă un sezon pe Dragoș Gheorghe. 

În plus, giurgiuvenii mai au procente din viitoarele transferuri ale un jucători precum Valentin Gheorghe (FCSB), Mihai Popa (FC Voluntari). 

VIDEO Adrian Ropotan, reacție dură după U Cluj - Dinamo 2-0: „E grav ce se întâmplă. Dinamo are jucători plafonați”

Citește și:

„Hoția și minciuna m-au oprit să investesc” » Becali anunță condiția pentru a mai finanța FCSB

Un antrenor-jucător din România a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a lovit un arbitru! » Cât va sta după gratii agresorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
vraca56
vraca56  •  23 Mai 2022, 08:12

luau aminte romanasilor! tiriac titi ionescu popovicioiu badea badea antena 3 dan voiculscu caramitru albulescu pittis cindva si puric todea Liviu tudan Johnny raducanu Eugene Dumitru vornicu cepraga catarama tariceanu Amedeo lazarescu Nicolae *** columbeanu rosca stanescu etc sint cineva nume de mari eroi romani. le datorați toate binefacerile din ultimii 30 de ani. patrioți adevărați care lupta împotriva non valorilor ca Mota și Marin, Zelea , Nae Ionescu, Vasile Voiculescu, Mircea Vulcănescu, Gyr, Antonescu, Cioran, Eliade, Tzutzea ce au fost oameni de nimic care nu au proslăvit România și aceasta țară . Accesti Leneși au fost înlocuiți cu oameni deosebiți care și-au clădit din munca lor căsuțe mici cu cite 10 camere și o balta mică acolo ca piscina. Pe la Cornu pe la ...mașini nu atitudine de scumpe ca mai marele Ciuca (400 000). Au arătat ca se parte și c a doar prin munca cinstita fără pauzele mari au putut sa Duca România la cote incredibile de a fi membra în NATO în UE. Ei fac eforturi mari pentru ca frumoasa Românie sa existe dar poporul nu înțelege. Ei au înființat modelul " te bat de te rup și apoi te arat lumii ce urit ești. Eu sunt un minuscul c are am reușit sa plec cu cetățenia luata. Azi ii spun lui nea nicu sa mă ierte ca nu am știut. CIne mă gândesc la Saul Bruckner nume pur dacic adică retraduse Brucan îmi dau seama ca avea dreptate cine ne-a făcu***. El mai marele autodidact. Atit le urez. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

labusneanu
labusneanu  •  22 Mai 2022, 19:03

O țară *** în buricul Europei ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  22 Mai 2022, 14:50

Justitia corupta din Romania te judeca dupa cati bani ai daca nu ai bani de spaga bagi ani cat Berila cam tot atatea puscarie facea si unul care fura niste gaini sa aiba ce manca!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează