FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Hoția și minciuna m-au oprit să investesc” » Becali anunță condiția pentru a mai finanța FCSB

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 09:54 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 10:28

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a anunțat că va mai investi bani în club doar dacă echipa ajunge în grupele Conference League.

Clasată pe locul 2 în acest sezon, FCSB va participa în preliminariile Conference League sezonul următor. Echipa patronată de Gigi Becali va intra în turul 2 preliminar, la fel ca în sezonul precedent, când a fost eliminată umilitor de Șahtior Karagandy.

De calificarea în grupele celei de-a treia competiții europene depinde viitorul clubului. Patronul Gigi Becali a anunțat că va mai investi bani doar dacă roș-albaștrii trec de fazele preliminarii.

Pe deasupra, latifundiarul spune că „hoția și minciuna” au împiedicat FCSB să câștige campionatul și să atace grupele Champions League.

Fostul campion cu Dinamo nu a menajat pe nimeni după 0-2 cu U Cluj: „Jucători plafonați, nu ai cu cine! Am plecat din casă, nu am mai suportat”
U CLUJ - DINAMO 2-0
Fostul campion cu Dinamo nu a menajat pe nimeni după 0-2 cu U Cluj: „Jucători plafonați, nu ai cu cine! Am plecat din casă, nu am mai suportat”

Gigi Becali anunță condiția în care ar mai investi la FCSB: „Doar dacă ne calificăm în grupele Conference League”

„Când e vorba de bani, trebuie să fii atent, să nu-și înghețe picioarele. Una e să câștigi moral, altceva altceva e când e palpabil, să câștigi bani. Dacă ne calificăm în grupele de Conference League, normal că bag bani.

Nu pot să ajung în Champions League pentru că au fost hoție și minciună, ele m-au oprit să investesc bani”, a declarat Becali la Pro Arena.

Cu doar o zi în urmă, Becali susținuse că „nu mai dau 5 bani din buzunarul meu”.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Dinamo a crezut că intră pe teren şi gata” » „Câinii” sunt arătați cu degetul pentru atitudinea din barajul cu U Cluj

Clipe de spaimă la Chiajna, după Concordia - Chindia 2-1 » Probleme mari pentru un jucător: „I s-a făcut rău, am sunat la 112”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  22 Mai 2022, 21:33

De ce este scrisă vârsta lui Becali între paranteze? Voi credeți că cine e interesat de așa ceva nu știe să caute pe net?!?

balotelli
balotelli  •  22 Mai 2022, 20:53
Postat de contrabas3 pe 22 Mai 2022, 17:43

Cum se termină sezonul, mă las și eu de citit și comentat pe gesepe. E super-nașpa chestia asta cu “slow mode”, când apar comentariile după zeci de minute sau ore. —— Idee pentru gesepe: băgați câțiva bots* care să scrie comentarii noi și politically correct, și să răspundă la mesajele oamenilor, că eu (și toți dușmanii dinamoviști… Lol) nu o să mai accesez site-ul vostru, care e din ce în ce mai subțire în știri sportive și tot mai consistent la postarea de articole despre “prietena, nevasta, partenera” nu știu cui. Sunt site-urile televiziunilor de sport care pot fi folosite de oameni. — Să fiți sănătoși!

O decizie înțeleaptă. Ne vedem pe site-ul digi. Vorbim acolo despre Gigi. Fără Prodan, dar mai ales... fără atâtea poze cu Șerdean. Că am slăbit 5 kg de când a apărut. Mai intru pe Gsp doar de Halloween, când voi fi pregătit emoțional să fac față șocului. Din primul eșalon, sper. Oricum, Dinamo nu mai sperie pe nimeni. D'aia s-a întors Șerdean. Dacă Dinu e Procuroru', ăsta e Hingheru'. Spaima câinilor. Bagă DDB cu Duba Direct 'n B.

contrabas3
contrabas3  •  22 Mai 2022, 17:48
Postat de costeltudor pe 22 Mai 2022, 17:28

Trandafirasule , *** , tu NU ai dreptul sa vorbești despre hoție și minciuna !!!

Hai mă, nu fi comu*nel (aia cu *nist la sfârșit o cenzurează… Lol). Tot omul are DREPTUL să vorbească, indiferent ce spune - chiar prostii. Uite, și tu ai scris ce ai vrut, fără să te oprească nimeni. :)

Vezi toate comentariile (77)
Comentează