FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunțul categoric al lui Gigi Becali: „Nu mai dau 5 bani din buzunarul meu”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 14:48 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 15:24

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a făcut un anunț categoric în privința transferurilor, după ce echipa sa a pierdut din nou titlul în Liga 1.

  • Gazeta Sporturilor a scris că FCSB se va despărți de Paulo Vinicius (37 de ani, stoper), Claudiu Keșeru (35, atacant) și Andrei Burlacu (25, atacant), cărora le expiră contractele, dar îi va readuce pe Denis Haruț (23, fundaș dreapta), Dragoș Nedelcu (25, „închizător”), Gabi Simion (23, „închizător”) și Alexandru Pantea (18, fundaș dreapta).

După ce anunțat că se desparte de Miron și Vinicius, Becali admite că are nevoie de un fundaș central și un atacant, dar declară că nu va mai investi bani în transferurile de jucători.

CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”
CSA STEAUA
CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”

Gigi Becali: „Nu mai dau 5 bani din buzunarul meu”

„De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni (n.r. - ambii de la Farul) pe bani. Nici pe Ștefănescu (n.r.- jucătorul lui Sepsi) nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, transmis Gigi Becali, potrivit digisport.

Gigi Becali nu îi mai vrea pe Vinicius și Miron la FCSB

„O să plece Vinicius, o să plece și Miron. Îți dai seama ce fundași centrali avem dacă degajează portarul și noi luăm gol? Doi fundași centrali ne trebuie. E clară treaba asta. Eu nu mai cheltui bani, dar fundași trebuie. Cristea dă cu capul pe lângă minge, iar Miron stă și se uită.

Avem nevoie și de un atacant, dar aici poate mai vine din urmă Ianis Stoica, poate jucăm cu Florin Tănase, cu Florinel Coman. La alt antrenor nu mă gândesc”, a spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

UTA a anunțat despărțirea de Ionuț Badea » Cine îi va lua locul

Mihai Stoica îi răspunde lui Ciobotariu și îl ia peste picior pe Bogdan Bălănescu: „Șefulică, eu nu silabisesc”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cri5ti
cri5ti  •  20 Mai 2022, 17:56

ciobanul pregătește vara asta următorul sezon ratat... el stătea în 3.fundasi centrali.. 2 a dat afara sj cumpără 1...reteta de succes

fcsarbitri
fcsarbitri  •  20 Mai 2022, 17:39

din buzunarul lui nu baga insa se imprumuta la teodora,cu th. :)))))))))))))))))

adriann_
adriann_  •  20 Mai 2022, 17:27

Fundas mai dedicat ca meme nu gasesti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează