FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Mihai Stoica îi răspunde lui Ciobotariu și îl ia peste picior pe Bogdan Bălănescu: „Șefulică, eu nu silabisesc”

Mihai Stoica, manager general FCSB // foto: Cristi Preda - GSP
Mihai Stoica, manager general FCSB // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 14:21 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 14:48

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, le-a răspuns lui Liviu Ciobotariu (51) și lui Bogdan Bălănescu, antrenorul, respectiv directorul general de la FC Voluntari. Ambii au lansat atacuri în direcția clubului roș-albastru joi.

Răbufnirea lui Liviu Ciobotariu din conferința ce a urmat finalei Cupei României, pierdută de FC Voluntari cu Sepsi OSK, 1-2, nu a rămas fără răspuns. Nici ironia lui Bogdan Bălănescu la adresa lui Mihai Stoica.

Managerul general de la FCSB le-a răspuns celor doi în această după-amiază într-un mesaj publicat pe Facebook.

CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”
CSA STEAUA
CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”

Reacția lui MM Stoica după răbufnirea lui Ciobotariu + Replică pentru Bălănescu

S-a enervat Ciobi. Că de ce am comentat. Păi am comentat doar că și-a pus în pericol trofeul și bonusul. Asta înainte de finală. Dacă bătea, ne dădea peste nas cu forță. N-a bătut. 

A, am mai comentat că, dacă au luat bani din altă parte, e penal. Nu numai că trebuie plătite taxe, ci și că se nasc interpretări. Multe. 

Sepsi nu și-a pus în pericol trofeul. A jucat cu rezervele la Craiova, unde a mai și bătut. Doar 5-0. Mai mult nu s-a putut. 

De nea Bălănescu strategu’ mai știți ceva? Că ieri era viteaz prin declarații. Înainte de finală. Că cică ăia adevărații n-au timp de scris pe FB. Păi eu scriu repede, șefulică, nu silabisesc. Plus că dorm puțin noaptea. Îmi permit să și citesc ce se mai scrie pe FB.

- Facebook @ Mihai Stoica

Ce declaraseră Liviu Ciobotariu și Bogdan Bălănescu?

Domnilor, în ce țară trăim? Sunt condamnat că am jucat corect și mi-am apărat șansele? Eu am avut reproșuri la adresa celor de la FCSB că au jucat cu Miron, nu cu Vinicius? Când am jucat cu FCSB și am pierdut 4-0, cu ce echipă am jucat? 

Păi, atunci, sunt eu vinovat? De ce sunt acuzat? Că nu am jucat cu cine voiau ei? Eu i-am zis lui Petrea sau lui MM să joace cu Vinicius, cu Crețu, cu cine au ei pe acolo? Le înțeleg frustrarea, dar mă acuzi pe mine că am jucat corect? Eu am stat, am tăcut, am tăcut, dar nu e normal.

- Liviu Ciobotariu

Cei care conduc, adevărații conducători, nu au timp să vorbească. Alții stau pe Facebook, fac campanii acolo.

- Bogdan Bălănescu

Mai multe știri din Liga 1: 

Le-au luat punctele, acum le iau banii! FC Voluntari a notificat oficial FCSB

„Amatorism total!” » Ioan Ovidiu Sabău, critici la adresa clubului din Liga 1: „Nu e corect ce se întâmplă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
CezarDD
CezarDD  •  21 Mai 2022, 00:37

Fuga dupa senzational si scandal ... Interviuri si replici ale lui MM STOICA. Cel mai gretos, dizgratios si lipsit de educatie personaj din fotbalul romanesc. Fotbalul nostru este la un nivel sportiv incredibil de jos in acest moment, insa, cu personaje ca acest MM, si nivelul moral si educational ajunge in acelasi loc, poate chiar mai rau. Pacat, nu avem nevoie de astfel de oameni - nici in fotbal nici in alt domeniu. GSP !!! Exista emisiuni sportive unde nu a mai fost primit si unde nu l-am mai auzit de o gramada de timp; ar fi bine sa-l ignorati si voi.

Coras1964
Coras1964  •  20 Mai 2022, 23:58

UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA!

Coras1964
Coras1964  •  20 Mai 2022, 23:56

Dacă vine și Keseru la UTA, vom Fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât! UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA, UTA!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează