FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

MM Stoica face acuzații grave după remiza cu Voluntari: „Viciere de rezultat și de titlu!” + „Au curaj să meargă la poligraf?”

Mihai Stoica +32   FOTO
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 23:10 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 00:20

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a „tunat” după egalul cu FC Voluntari, 2-2. Ilfovenii au înscris golul 2 dintr-o poziție de ofsaid, nesemnalizată de arbitrul asistent Valentin Avram. 

„S-a întâmplat că Avram nu a semnalizat un ofsaid și s-a terminat 2-2 în loc de 2-1. CFR, dacă bate mâine, este campioană în primul și în primul rând din cauza greșelii lui Avram.

Este ofsaid, nu pot discuta despre o fază unde este ofsaid și să spun ce ar fi trebuit să facă Miron. E ofsaid, viciere de rezultat și de titlu. Am terminat discuția! În situația în care CFR câștigă duminică cu Craiova, bineînțeles.

Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”
FC Voluntari - FCSB 2-2
Becali spune că a fost trădat de finul său: „Voluntari a luat 3.000€ de la CFR!” » Pandele a intrat în direct: „Să se facă anchetă de urgență!”

Nu am ce să le reproșez jucătorilor când în minutul 88 iei gol din ofsaid, un gol care poate decide soarta campionatului. Avram îl vede doar pe Costin, nu vede roșu. Atât! Aici e vorba de minutul 88 și de o greșeală capitală a unui asistent care nu greșește, în care aveam cea mai mare încredere”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica, după FC Voluntari - FCSB: „Nu știu dacă nu cumva au jucat pe o primă primită din altă parte”

În continuare, oficialul de la FCSB s-a întrebat de unde a provenit îndârjirea celor de la FC Voluntari pentru a obține un rezultat de egalitate, la care Mihai Stoica s-a referit drept „X”, precum la pariurile sportive. Precum Gigi Becali, MM a sugerat că ilfovenii ar fi fost mituiți să dea totul pentru a o încurca pe FCSB. 

„X-ul îi ajuta foarte mult, era exact ceea ce-și doreau. Un X îi ajută foarte mult în perspectiva finalei Cupei. Am văzut manifestările de bucurie. Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta.

Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate. Altfel nu se putea ca un portar de perspectivă extraordinară să tragă în cazul ăsta de timp când era egal. Când nu era egal, nu trăgea de timp.

Ce informații să am, sunt SRI? (n.r. - întrebat dacă are informații că ar fi existat o primă pentru jucătorii lui FC Voluntari)

Nu e o problemă asta, până la urmă indiferent cum erau motivați cei de la Voluntari, noi trebuia să câștigăm, dar dacă a venit Avram și a lăsat steagul jos nu am putut câștiga”, a spus MM. 

Mihai Stoica: „Sunt curios dacă cei de la Voluntari au curaj să se supună probei cu poligraf”

„Am auzit și eu, așa se aude (n.r. - referitor la acuzațiile lui Gigi Becali, că ilfovenii ar fi fost mituiți), dar nu am de unde ști. Nimeni nu va lua măsuri, nu vă faceți griji. Când Gigi a încercat să promită ca o echipă să joace corect, i s-a mărit detenția. Eu, unul, cred că ar trebui demarată o anchetă. Sunt curios dacă cei de la Voluntari au curaj să se supună probei cu poligraf. Poate 1-2 pot minți poligraful, dar 20... nu știu.

Oricum, am apreciat faptul că după declarațiile de la conferința de presă, antrenorul Liviu Ciobotariu, care avea bonus mare la câștigarea trofeului, a ales să joace cu prima echipă deși jucase cu 3 zile înainte. Probabil n-a mai contat bonusul, acum probabil nu a primit unul, dar a vrut să arate că un X este un rezultat nemaipomenit.

Începând de astăzi, sunt fan Sepsi toată viața. Joacă Bălașa, Tudorie și Aganovic la ei”, a încheiat MM Stoica, o aluzie la finala Cupei României, dintre ilfoveni și Sepsi OSK. 

Cordea: „Se spunea că se vor da la o parte. Nu a fost așa, nici Craiova nu va face asta”

Prima reacție dinspre CFR » Cristi Balaj, sfidător: „Nu e vreo surpriză, ne-au surprins doar că s-au luptat la titlu până acum”
CFR
Prima reacție dinspre CFR » Cristi Balaj, sfidător: „Nu e vreo surpriză, ne-au surprins doar că s-au luptat la titlu până acum”
Golul care poate decide titlul a fost marcat din ofsaid! De ce reușita lui Tănase e regulamentară + explicații din legile jocului
FC Voluntari - FCSB 2-2
Golul care poate decide titlul a fost marcat din ofsaid! De ce reușita lui Tănase e regulamentară + explicații din legile jocului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (115)
francescoli1974
francescoli1974  •  15 Mai 2022, 13:51

Au întors armele arbitrii !!!!Clujul va realiza "five of kind" diseară adică al cincilea titlu consecutiv!

alenb
alenb  •  15 Mai 2022, 13:48

Dar jucatorii Otelului Galati din 2015 au curajul sa mearga la poligraf si sa zica ca nu au fost stimulati din alta parte sa-i bata pe ASA TG mures si sa trimita titlul la FCSB?

francescoli1974
francescoli1974  •  15 Mai 2022, 13:48

Cu UTA și Chindia nu a fost viciere de rezultat,MM? v-au băgat arbitrii in joc dar acum sunt răi?De ce nu a venit DNA ul și după meciurile astea ?

Vezi toate comentariile (115)
Comentează