FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

UTA a anunțat despărțirea de Ionuț Badea » Cine îi va lua locul

Ionuț Badea // foto: Cristi Preda - GSP
Ionuț Badea // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 14:40 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 15:00

UTA a anunțat despărțirea de antrenorul principal Ionuț Badea (46 de ani), cel care i-a pregătit pe arădeni începând din luna ianuarie.

UTA a ales să nu îi prelungească contractul lui Ionuț Badea, antrenorul care a pregătit echipa în acest an, pentru un total de 16 partide. Anunțul oficial a fost făcut de clubul arădean în această după-amiază.

CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”
CSA STEAUA
CSA Steaua a mers la TAS și a cerut suspendarea barajului » Solicitarea roș-albaștrilor, respinsă + Câți bani au cheltuit oficialii „militarilor”

UTA a anunțat despărțirea de Ionuț Badea

Ionuț Badea nu mai este antrenorul nostru, după ce contractul acestuia s-a încheiat la finalul sezonului. 
Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat echipa noastră înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, prilej cu care a reușit și prima victorie pe banca tehnică.

Îi mulțumim pentru aportul adus în aceste trei luni și jumătate, după ce a preluat echipa într-un moment greu și a asigurat liniște, stabilitate și continuitate.

Totodată, Ionuț Badea a debutat patru juniori pe prima scenă a fotbalului românesc (Alexandru Pătlăgică, Fabiano Cibi, Denis Hrezdac și Rareș Pop), oferindu-le altor doi (Alexandru Roșca și Darius Iurasciuc) ocazia să facă parte din lotul primei echipe.Îi urăm multă baftă în activitatea următoare!

- comunicat UTA

Badea își încheie aventura la formația arădeană cu 7 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri într-un total de 16 meciuri. UTA a încheiat sezonul pe locul 5 în play-out, cu 33 de puncte, 7 peste Chindia, ocupanta primului loc de baraj.

Ilie Poenaru, favorit să-i ia locul lui Badea

Locul lui Ionuț Badea pe banca arădenilor va fi luat de Ilie Poenaru, fost „principal” la Gaz Metan și Academica Clinceni.

„Suntem foarte avansați în discuții, iar până la finalul săptămânii voi putea da un răspuns 100%. Celelalte chestiuni (n.r. - cantonament, lista de achiziții) le vom putea discuta atunci când clubul va anunța instalarea mea în funcția de antrenor”, au fost cuvintele lui Poenaru pentru GSP.ro.

Ilie Poenaru în Liga 1:

  • 106 meciuri
  • 27,4% victorii
  • 1 gol marcat pe meci, în medie
  • 1 gol încasat pe meci, în medie
  • 37,7% procentaj puncte câștigate

Mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica îi răspunde lui Ciobotariu și îl ia peste picior pe Bogdan Bălănescu: „Șefulică, eu nu silabisesc”

„Amatorism total!” » Ioan Ovidiu Sabău, critici la adresa clubului din Liga 1: „Nu e corect ce se întâmplă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  01 Iunie 2022, 13:24

Sa dai afara antrenorul dupa un bilant de 7 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri...in contextul in care discutam despre o echipă de jucători mediocri...mi se pare o decizie mai mult decat anapoda si riscanta...Dar asa e in Romania, are dreptate Dan Petrescu cu ceea ce a zis in acest sens la podcastul lui Bobonete...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează