FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

Steaua București a depus dosarul de licențiere pentru Superligă » Anunțul unui oficial al „militarilor”: „Sunt multe variante”

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a anunțat că „militarii” au depus dosarul de obținere a licenței pentru Superliga
Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a anunțat că „militarii” au depus dosarul de obținere a licenței pentru Superliga

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 10:59 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 12:03

Iulian Miu (47 de ani), oficialul celor de la Steaua București, a anunțat că „militarii” au depus dosarul de obținere a licenței pentru Superliga, lucru anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, în urmă cu câteva zile. 

Fost jucător la Steaua, Iulian Miu susține că dosarul trupei din Ghencea este în regulă. 

A scris istorie în tricoul CFR-ului, dar acum are un restaurant și o pensiune în Cluj: „Mă simt aici ca la mine acasă, în Portugalia”
VIAȚA DUPĂ FOTBAL
A scris istorie în tricoul CFR-ului, dar acum are un restaurant și o pensiune în Cluj: „Mă simt aici ca la mine acasă, în Portugalia”

Iulian Miu a anunțat că Steaua București a depus dosarul de licențiere pentru Superliga: „Se aşteaptă raportul preliminar”

„Steaua a aplicat (n.r. - pentru obţinerea licenţei de Superliga). În proporţie de 99% e ok dosarul. S-a depus dosarul şi se aşteaptă raportul preliminar. 

Au fost implicate mai multe persoane din partea clubului care au lucrat la acest dosar”, a declarat Iulian Miu, potrivit Orange Sport. 

Steaua București a depus dosarul de licențiere pentru Superligă » Anunțul unui oficial al „militarilor”: „Sunt multe variante”
Iulian Miu

Iulian Miu, oficialul Stelei București: „Se va găsi o soluţie şi Steaua va avea drept de promovare”

De asemenea, acesta a vorbit și despre situația promovării echipei, una care nu are, deocamdată, acest drept, din cauza formei de organizare, fiind nevoită să se asocieze cu o entitate privată. 

„Se zvoneau tot felul de lucruri. Îmi pare că nu se face această societate sau asociaţie. Variante sunt. Cred că cei care ar trebui să se gândească sau sunt răspunzători pot face ceva. 

Atât timp cât nu apar variante, discuţii, că s-a încercat să se vorbească cu anumite companii, persoane... Sincer, nu am cunoştinţe că s-a discutat cu anumite persoane sau companii, care să intre într-o societate sau într-o asociaţie.

Sunt mai multe variante, cu schimbarea Legii Sportului sau cu asociaţia sau societatea. Îmi doresc ca Steaua să aibă drept de promovare, să se facă acea societate. 

Cred că se va rezolva cu timpul, se va găsi o soluţie şi Steaua va avea drept de promovare”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor, potrivit sursei citate anterior.  

VIDEO. Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

Citește și: 

Dan Petrescu s-a văitat din nou: „Cei de pe banca lui CFR nu au CV” » De ce nu a avut dreptate „Bursucul” când și-a criticat jucătorii

Florin Talpan se vaită că a avut probleme în viața personală din cauza proceselor cu FCSB: „Prietena mea a plecat singură pentru că am ales să apăr clubul Steaua. Și acum avem discuții pe chestia asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
laur33
laur33  •  03 Aprilie 2023, 18:28

Din lipsa de activitate, pentru ca la Steaua sezonul s-a terminat inainte sa inceapa ei neavand obiectiv, Steaua s-a apucat sa faca un dosar de licentiere ca sa-si mai justifice unii de prin club activitatea. Ca asa e la stat... se fac ca muncesc, trece luna, mai intra un salariu.

istet10
istet10  •  03 Aprilie 2023, 18:25

Cum poate asta sa spuna ca a depus un dosar care nu este in intregime in regula? Cum poate sa spuna ca solutia " va fi gasita". Adica nu este identificata. Ba mai mult recunoste ca nu stie sa existe parteneri certi pt o eventuala asociere, singura solutie legal acceptabila. Mare profesionist.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  03 Aprilie 2023, 18:22
Postat de Catalynn_.._ pe 03 Aprilie 2023, 13:30

Știi bine fcsbistule ca sunt șanse mari sa se realizeze, tremura efectiv cămașa pe voi! Ca de fiecare data ati sărbătorit cu mare fast o amânare, finalul însă e inexorabil!

Nu te-ai plictisit de când tot ne povestești aceleași minciunele ??? Ani de zile o dădeai cu prejudiciul... altădată dădeai cert că o să intrați în locul nostru...Deci ...să mergi la Oracolul din Balcesti sa iei lectii !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează