FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Steaua, pași spre promovare la anul? Răspunsul clubului

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 17:40 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 19:56

CSA Steaua va evolua în play-out-ul Ligii 2 pentru prima dată de la promovare, însă „militarii” nu renunță la visul de a promova în Superligă și continuă demersurile pentru a obține acest drept.

Conducerea clubului susține că face tot posibilul pentru ca echipa să obțină dreptul de a promova în sezonul viitor. Forma de organizare nu se va schimba, conform oficialilor roș-albaștrilor, în cazul în care palmaresul clubului va fi pus în pericol.

Nu intră în vederile lui Edward Iordănescu și se consideră nedreptățit: „Sunt singurul care nu a primit vreo şansă. De aceea mă şi doare de fiecare dată”
ROMÂNIA
Nu intră în vederile lui Edward Iordănescu și se consideră nedreptățit: „Sunt singurul care nu a primit vreo şansă. De aceea mă şi doare de fiecare dată”

CSA Steaua, „blocată” în Liga 2 » Conducerea, noi demersuri pentru a obține dreptul de promovare în Superliga

Trupa lui Daniel Oprița (42 de ani) a terminat pe locul 2 în sezonul trecut, însă nu a putut promova din cauza formei de organizare. La solicitarea celor de la newsonline, CSA Steaua a oferit un punct de vedere în legătură cu pașii care vor urma pentru obținerea promovării în Superliga.

Steliștii nu au putut oferi un termen clar în legătură cu acest eveniment, din cauza unor probleme juridice, dar obiectivul rămâne neschimbat.

„Clubul nostru ia în calcul orice variantă legală care să asigure echipei de fotbal, din punct de vedere juridic, posibilitatea de a avea drept de promovare în Liga 1. Sunt multe demersuri care au fost realizate, încă avem numeroase întâlniri și discuții, dar din rațiuni strategice nu le putem face publice înainte de a fi concretizate.

Sunt probleme de natură juridică, care nu au fost clarificate în totalitate până în acest moment. Ținem să menționăm că orice formă de organizare trebuie să se realizeze numai în condiții clare, care să asigure posibilitatea de a promova în Liga 1, dar, în același timp, să fie protejate marca, numele și palmaresul Stelei, pentru a nu se repeta greșelile din trecut.

Este imposibil să lansăm un termen, pentru că finalizarea demersurilor nu ține numai de Clubul Sportiv al Armatei Steaua”, au anunțat conducătorii Stelei.

CSA Steaua a câștigat ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 2, 2-1 pe teren propriu cu Tunari, însă a ratat pentru prima dată de la promovare calificarea în play-off. Steliștii au terminat pe locul 8, cu 28 de puncte după 19 etape.

Este al treilea sezon pe care Steaua îl petrece în Liga 2 și îl va începe în vară pe cel de-al 4-lea, în cazul în care nu va retrograda.

Citește și alte știri:

Detaliul remarcat de columbieni în lotul lui Edi Iordănescu
AMICAL
Detaliul remarcat de columbieni în lotul lui Edi Iordănescu
Sorin Cârțu amenință Rapidul: „Se rejoacă meciul cu Farul? Vă trecem pe locul 3”
CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Sorin Cârțu amenință Rapidul: „Se rejoacă meciul cu Farul? Vă trecem pe locul 3”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Malko
Malko  •  17 Martie 2024, 23:22

Vă întalniti în curând cu aia care tot se pregătesc de Liga Campionilor. Vă antrenați împreună, vă desființati împreună.

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  17 Martie 2024, 20:22

*** pai clona csa practic a spus ca nu are cum sa promoveze vreodata. asta inseamna acel comunicat. efectiv nu are cum sa aiba drept de promovare,fara sa vanda marca si sigla lui becali,iar daca o vinde lui becali,se desfiinetaza clona csa. clona csa oricum se desfiinteaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  17 Martie 2024, 18:23

Adica: E f bine in B, stam linistiti aici. Nu ne supara nimeni. Cheltuim banii statului fara vreo apasare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează