FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

"Steaua ne-a distrus!" » FCSB, dată pe mâna Comisiei de Disciplină

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 13:10

FC Brașov continuă să se plângă de faptul că n-a primit niciun ban după transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht și spune că îi va reclama pe roș-albaștri la Comisia de Disciplină a FRF.

"Noi nu vrem nici un euro în plus, vrem banii pe care-i merităm. Steaua ne-a distrus! Luptăm de luni de zile fără nici un ban, dar am preferat să tragem de noi şi să ne chinuim, pentru că FC Braşov nu putea niciodată să se retragă din campionat!

E clar că Steaua ne-a făcut deja înmormântarea, nu ştiu de ce nu respectă nimic în ţara asta?! Vom face tot ce putem pentru a obţine această sumă şi pentru a putea trăi în continuare, deşi şansele sunt foarte, foarte mici", a spus Vasile Dochița, președintele celor de la FC Brașov.

"Stegarii" ar fi trebuit să primească 230.000 de euro din cei 3,5 milioane de euro pe care i-a luat FCSB în schimbul lui Chipciu de la Anderlecht.

"Îi lăsăm până luni, 15 mai, atunci când ar expira termenul până când cei de la Sporting Pitești, a treia parte în acest dosar, se pot adresa la TAS. După această dată, vom face un memoriu la FRF, pentru că ne vrem banii!

Vom face tot ce putem pentru a obține această sumă și pentru a putea trăi în continuare, deși șansele sunt foarte, foarte mici. Sunt sută la sută sigur că, dacă primeam banii de la Steaua la timp, echipa noastră promova în Liga 1, chiar de pe locul 2", a adăugat Dochița.

2.500.000 €e cota de transfer a lui Chipciu, care e foarte aproape să câștige campionatul cu Anderlecht

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
timm
timm  •  12 Mai 2017, 00:37

Becali este de 3 ori condamnat la inchisoare in 3 dosare diferite. Ce asteptari sa ai de la el? Doar cand ajunge la inchisoare se caieste.

cris4co
cris4co  •  11 Mai 2017, 21:50

bine inteles ca Comisia numai depunctarea FCSB-ului nu poate face...in rest POATE TOT ...

138672209828437
Gelu Oanca  •  11 Mai 2017, 20:53

Aici e mana lui Burleanu , este echipa lui de suflet fcsb. Nerusinatul asta de cioban sfideaza pe toata lumea ,autoritatile nu se sesizeaza.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează