FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - OȚELUL 1-1

VIDEO + FOTO Scântei imediat după Steaua - Oțelul: Oprița a sărit la Dorinel! Explicațiile antrenorului moldovenilor

Cearta dintre Daniel Oprița și Dorinel Munteanu +9   FOTO
Cearta dintre Daniel Oprița și Dorinel Munteanu

Articol de , , , - Publicat duminica, 07 mai 2023 16:44 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 17:43

Imediat după fluierul final din CSA Steaua - Oțelul Galați 1-1, Daniel Oprița (41 de ani) și Dorinel Munteanu (54), antrenorii celor două echipe, s-au luat la harță. Oprița a avut ceva să-i reproșeze nașului său.

CSA Steaua a condus-o pe Oțelul vreme de mai bine de 30 de minute astăzi, în Ghencea, în duelul din play-off-ul ligii secunde. Oaspeții au egalat pe final, iar ultimele minute au fost încordate.

Imediat după ce arbitrul Rareș Vidican a pus capăt partidei, Daniel Oprița s-a dus „glonț” la omologul său de la Oțelul, Dorinel Munteanu, față de care a avut câteva reproșuri.

+5 FOTO

Scântei imediat după Steaua - Oțelul: Daniel Oprița a sărit la Dorinel Munteanu!

Cei doi au schimbat câteva vorbe, aparent pe un ton agresiv, apoi s-au îmbrățișat. Dorinel părea destul de nedumerit, întrebându-l pe Oprița „Ce am făcut?”

+5 FOTO

Foști colegi la FCSB, Dorinel Munteanu și Daniel Oprița au o relație specială. Munteanu i-a fost naș de cununie lui Oprița în 2005, apoi i-a botezat acestuia fetița. Zece ani mai târziu, s-a scris despre o posibilă idilă între Dorinel și soacra lui Daniel Oprița, variantă negată vehement de Muteanu: „Nu a fost absolut nimic”.

Dorinel Munteanu: „Nu am avut niciun conflict cu Oprița”

La finalul partidei, în cadrul unei conferințe de presă, Dorinel Munteanu a spus că nu a avut niciun conflict cu Daniel Oprița, antrenorul Stelei. 

„Nu am avut niciun conflict cu Oprița. Fiecare trăiește în felul lui meciurile. Suntem mai mult decât prieteni. Asta nu înseamnă că nu ne apărăm corect șansele, așa cum s-a vehiculat. 

Suntem doi antrenori care își doresc să câștige, asta este. M-am dus spre el ca să-l felicit. El s-a întors, a avut și el o reacție, am avut și eu o reacție, dar important este că ne-am dat mâna, ne-am îmbrățișat”, a declarat Dorinel Munteanu. 

CSA Steaua - Oțelul Galați 1-1

Cu punctul obținut astăzi, CSA Steaua ajunge la 49 de puncte, cu care ocupă a doua poziție în play-off-ul ligii secunde, sub Poli Iași (53). Oțelul este imediat sub, 46 de puncte, iar marea miză pentru gălățeni în finalul sezonului va fi să reziste pe locul 3, amenințat de Dinamo (40 de puncte).

În condițiile actuale, în care Steaua nu are drept de promovare, locul 3 ar urca trupa lui Dorinel Munteanu direct în Liga 1! Având în vedere că mai sunt doar 3 etape, gălățenii par în pole-position să obțină promovarea directă alături de Poli Iași!

Citește și: 

De 7 mai, Ghencea a ajuns o glumă pentru adversari! Câți spectatori a anunțat Steaua la meciul cu Oțelul

Oficialul Unirii Dej agresat pe „Arcul de Triumf”, mesaj pentru Iulian Mihăescu: „Așa ar fi de bun simț” + „Cred că ar fi avut pretenția să ne dăm la o parte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
forumeer
forumeer  •  09 Mai 2023, 22:04
Postat de antipomanahagi pe 09 Mai 2023, 13:48

talpanistule,ciocul mic..........va desfintati curand....curand...........

Prostuleeeee, uite ce-a scris asta! ACEEASI SINTAGMA LA EL O LASI, LA MINE O CENZUREZI. REPET: esti prost?

forumeer
forumeer  •  09 Mai 2023, 22:02

Ala are voie sa scrie "***", iar eu n-am voie sa scriu "***", tare de tot. Ba, esti prost?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumeer
forumeer  •  09 Mai 2023, 21:27
Postat de antipomanahagi pe 09 Mai 2023, 13:48

talpanistule,ciocul mic..........va desfintati curand....curand...........

Gigistule, ***, va desfiinteaza Jiji mai devreme sau mai tarziu, cat sa va mai tina si el, e batran, nu mai dureaza mult!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează