FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Oficialul Unirii Dej agresat pe „Arcul de Triumf”, mesaj pentru Iulian Mihăescu: „Așa ar fi de bun simț” + „Cred că ar fi avut pretenția să ne dăm la o parte”

Secundul lui Dinamo, Iulian Mihăescu, l-a bruscat pe delegatul Unirii Dej, Adrian Bud Foto: Cristian Preda
Secundul lui Dinamo, Iulian Mihăescu, l-a bruscat pe delegatul Unirii Dej, Adrian Bud Foto: Cristian Preda

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 15:27 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 17:09

Finalul meciului Dinamo - Unirea Dej (0-0), disputat sâmbătă, pe stadionul Arcul de Triumf, în etapa a 7-a din play-off-ul ligii secunde s-a lăsat cu scandal.

În minutul 78, Iulian Mihăescu (60 de ani), secundul lui Ovidiu Burcă, i-a băgat în gât și l-a îmbrâncit pe delegatul formației ardelene, Adrian Bud, care tocmai efectua o schimbare de jucători.

Stewarzii au intervenit pentru a-i despărți pe cei doi, iar Mihăescu a primit cartonaș roșu din partea arbitrului Valentin Naidin și a fost trimis în tribună.

Cristi Preda, fotoreporterul GSP prezent pe „Arcul de Triumf", a surprins ieșirea reprobabilă a fostului fotbalist dublu campion cu Dinamo, în anii '90, '92.

Contactat de Gazeta Sporturilor, oficialul Unirii Dej a explicat de la ce a pornit agresiunea asupra lui și a precizat că așteaptă scuze publice din partea lui Iulian Mihăescu.

„E o ușoară disperare la Dinamo” » Cum vede un antrenor situația „câinilor” după egalul cu Unirea Dej
DINAMO
„E o ușoară disperare la Dinamo” » Cum vede un antrenor situația „câinilor” după egalul cu Unirea Dej

Adrian Bud, delegatul Unirii Dej, agresat de Iulian Mihăescu este cadru didactic

„Spiritele au fost încinse. Incidentul a pornit de la domnul delegat al lui Dinamo, care m-a înjurat când făceam noi schimbare. Ei s-au inflamat, oarecum frustrați, pentru că nu puteau să ne bată. Ei o echipă mare, noi o echipă mai micuță. Cred că ar fi avut pretenția să ne dăm la o parte, dar noi nu o să facem așa ceva.

Într-adevăr, pare un incident grav, dar n-a fost chiar așa. Mâna aceea în gât cred că a stat câteva secunde. Dar e suficient, fotografia apare și se vede.

Eu sunt cadru didactic, profesor. Deja m-au sunat copii: «Domn profesor, ați pățit ceva?» N-a fost ceva grav, repet.

La final, Iulian Mihăescu a venit la mine și și-a cerut scuze, dar aștept și niște scuze publice. Așa ar fi de bun simț, pentru că imaginea mea este terfelită, după ce imagini cu incidentul au apărut în presă.

E suficient să-mi trimită și o declarație, prin care domnul Mihăescu își cere scuze, să am pentru școală. Am vorbit cu cineva de la Dinamo.

Aș accepta scuzele, dar dacă nu o să o facă nu e nicio problemă. Este un gest reprobabil, nu se face așa ceva pe un teren de sport.

Și dacă aș fi greșit cu ceva, nu vii să-i pui omului mâna în gât. Nu m-am speriat că lucrurile pot degenera, nu sunt un tip fricos din fire. Consider că dânsul a reacționat la nervi. A fost un impuls de moment.

Eu nu am lezat pe nimeni, sunt destul de educat. Nu le port pică, nu am nicio problemă cu nimeni. Să fie sănătoși! În cele din urmă, spiritele s-au calmat", a declarat delegatul Unirii Dej, Adrain Bud, pentru GSP.

Iulian Mihăescu: „Îmi cer scuze”

Contactat de GSP, Iulian Mihăescu nu a avut nimic împotrivă să-i transmită scuze publice lui Adrian Bud. 

”Dacă așa vrea el, îi cer și scuze publice. La final, eu m-am dus în cabină și i-am spus că-mi cer scuze, că mi-am pierdut cumpătul. L-am îmbrățișat și am dat mâna cu el. Observatorul de joc a fost martor. 

Dar să știți că el ne-a înjurat și a incitat publicul. De aceea mi-am pierdut cumpătul. De altfel, la finalul meciului observatorul de joc l-a chemat pe delegatul Unirii Dej să-i spună că el a incitat publicul”.

Citește și alte știri din Liga 2:

Au venit iar la un punct de Dinamo » Clasamentul în play-off-ul din Liga 2, după FC Buzău - Poli Iași

De 7 mai, Ghencea a ajuns o glumă pentru adversari! Câți spectatori a anunțat Steaua la meciul cu Oțelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  08 Mai 2023, 11:24
Postat de r9nazario pe 07 Mai 2023, 17:02

"La final, Iulian Mihăescu a venit la mine și și-a cerut scuze, dar aștept și niște scuze publice." :)))))

S-ar putea că Dom'pro'sor sa ceară și niște daune morale de sute de mii de euro, nu de alta dar fiind o personalitate publică importantă ipochimenul poate fi lezat in prostia lui existențială e-vi-den-tă!.... Hai să fim sănătoși, băi nene, că uite-asa toți golanii tăntălăi îți intră în ochi că musca și se cred justițiarii neamului! In loc că societatea să-i strivească cu pliciul de muște îi urca triumfal în atenția publicului prin articole ce țin loc de colanvde argint! E o rușine pentru nația asta modul în care mitocanii, zarzavagii și coatele goale au ajuns doctori docenți! Săru' mâna Coană Moașe!

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  08 Mai 2023, 11:14
Postat de FotbalClubSteauaBucurest1 pe 07 Mai 2023, 16:29

Prostii aia de la doar dinamo-n divizia B au facut egal cu Unirea Margarina Dej? Ce loseri ca si fanii lor de altfel! ;-))

Voi la GSP.ro care nu moderați prostălăii gigisti ca asta citat de mine, cum credeți voi că astfel de mesaje sunt semnificative și merită să fie lăsate în integralitate pe forum!??... Oare ce valoare ideatică au, in afara transmiterii unor frustrări și a unor sentimente de ură transpuse dintr-o existența animalică cu reacții specifice ***!? Ei bine, aceste *** poarta denumirea de gigiști, fcsbisti sau steliști! Nici ei nu mai știu ce sunt, de când Becali a înscris fraudulos direct în liga 1, asociația familială făcută din consoane, numita fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  08 Mai 2023, 11:01
Postat de magic4ever pe 07 Mai 2023, 18:56

Nu a avut nimeni pretentia sa va dati la o parte, lumea avea pretentia sa jucati fotbalul nu sa simulati accidentari si sa va tavaliti pe jos la 5 minute

Denaturări specifice, disimulări și minciuni securiste! Culmea e că ele se manifestă la Dej și nu la Dinamo, cum ar spune gigiștii cu glanda inflamată de ură ciobănească!.... Haida ,de!..... I-a cerut Mihăescu sa se dea la o parte!?.... Foarte bine că au jucat tare! Dinamo nici nu are și nici nu știe să joace în cooperative caraghioase!.... Singurul reproș, care a enervat pe toată lumea a fost circul jalnic făcut la fiecare fază în care dejenii cădeau cate 2,3 o dată secerați in locuri diferite pe teren, deși erau singuri fără dinamoviști langa ei!! Așa ceva este absolut de evitat și nu trebuie încurajat! Dar arbitrul parcă era cu targa, se ducea primul la ei sa le facă respirație gură la gură! A încurajat scandalos tragerile de timp nesportive! Dar asta e România, asta e presa sportivă din Romania, asta e fotbalul ticălos promovat de burleanu cu ajutorul lui deaconu! Niște gropari ai competiției sportive reale.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează