FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Suporterii Stelei își pot lua gândul de la promovare! Oficialul „militarilor” anunță: „Să fim sinceri, lucrurile s-au închis!”

Suporterii Stelei mai au de așteptat până să ajungă în prima ligă / Sursă foto: GSP
Suporterii Stelei mai au de așteptat până să ajungă în prima ligă / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 19:35 / Actualizat sambata, 20 august 2022 20:05

Iulian Miu, fost jucător la Steaua și actual oficial al echipei din Ghencea, le dă o veste proastă susținătorilor „militarilor”: șansele ca roș-albaștrii să obțină drept de promovare în actualul sezon sunt aproape inexistente, spune fostul fundaș.

De când au aflat că visul primei ligi li s-a năruit din nou, suporterii Stelei duc o campanie agresivă împotriva conducerii din Ghencea. Iuliu Miu a comentat ultimele evenimente.

„Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față (n.r. - în privința șanselor de promovare pentru actualul sezon). Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere. 

Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS (n.r. - sezonul trecut). N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului. 

Multă lume se aștepta la acest lucru (n.r. - ca echipa să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste”, a declarat Iulian Miu, în emisiunea „Sport Center”, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

CSA Steaua, bani mulți, obiectiv inexistent

„Militarii” participă din nou în „B” fără să poată să promoveze.

Steaua beneficiază de o sumă în jurul a două milioane de euro pentru sezonul acesta, un buget care ar trebui să-i fie suficient pentru lupta pentru promovarea în prima ligă.

Antrenorul Daniel Oprița a explicat de curând că jucătorii achiziționați în vara aceasta au fost convinși cu bonusuri pentru promovare, un obiectiv care a devenit imposibil de atins, din moment ce regulamentul interzice ca o echipă organizată așa cum e Steaua să urce în prima ligă.

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. 

Până în acest moment, clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

Citește și alte știri de actualitate: 

Dinamo respiră » DDB a virat o sumă importantă de bani în conturi: „Au spus că suntem în colaps, dar cifrele arată altceva”

Continuă protestele! Peluza Sud, noi revolte la adresa conducerii. Mesajul afișat la Slatina: „Sfinxul privește cu stupoare / Cum clubul nostru e condus de mișei fără onoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
istet10
istet10  •  26 August 2022, 16:21
Postat de guimaraes1.0 pe 23 August 2022, 12:25

***

Esti nepriceput, prostalaule. Doamna guimaraes nu-i deloc rusinoasa. Este chiar lacoma. La un moment dat a spus ca se pregateste sa-l zamisleasca pe 1.0 si ca vrea cu gI_Ira.

ceglumabuna
ceglumabuna  •  24 August 2022, 14:11

Asta e destept ca bula ... ori sageata ... Nu ai cum .. bhaaa ju ai cum sa gandesti asa . .. Cataline oricat te zbati aici .. clona ta a aparut in 2017 .... degeaba o sa spui tu ca noi am aparut in 2003 .. penteu ca eu pot sa ti arat ce am facut noi din 1947 pana in prezent ... Tu ? Ce ati facut voi in 2015 ? Pe unde jucai bha Bula ... clonatule .. ce fairplay vezi tu .. cand csa primeste bani dun bugetul romaniei .. eu nu rin cu clona si vreau sa nu mai platesc taxe pentru nimic ... nu ati invatat nimic din cazul craiovei .. aia si au batut joc de noi romaniii ... adica eu platesc taxe ca statul sa i faca cadou echipa lui rotaru ... bhaaaaaaa aveti in loc de creier Terci .. cu catalin in frunte sef de echipa ...

Cili
Cili  •  23 August 2022, 20:12
Postat de freddy pe 21 August 2022, 16:22

Unde ai așteptat tu 24 de ani?? Aștepți de 4-5 ani. Din 2017. Atât! :)) Și ai avut bucurii. Doua promovări nu e de colo :)) Asa cum au fost ele. Ca i ați îngropat pe amărâții aia în baraj.

*** la tas in particular ,dar mai ales in general. In afara de 100 de *** de la sud,mai sunt atarnatorii ,apoi cei care.si dau cu tesla n cooooayee ca n.au luat cat le.a oferit gigica la mom potrivit.Asculta la fratele tau,mai mult de B n.o sa poopati in veci,ASTA , e maximul vostru in fotb romanesc.O sa ramaneti Un fel de steaua low cost,steaua din ligile inferioare,amatorii,popotarii,biugetarrii,izmenarii..boolangyyi.Zi tu,are rost viata asta?Nu mai bine mergeti *** milioane de stelisti din liga 1 ?Pace

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează