FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM SLATINA - CSA STEAUA

Continuă protestele! Peluza Sud, noi revolte la adresa conducerii. Mesajul afișat la Slatina: „Sfinxul privește cu stupoare / Cum clubul nostru e condus de mișei fără onoare”

Ultrașii Stelei au continuat protestele la adresa conducerii  / Captură Digi Sport
Ultrașii Stelei au continuat protestele la adresa conducerii / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 13:25 / Actualizat luni, 15 august 2022 13:52

CSM Slatina - CSA Steaua. Ultrașii „militarilor”, prezenți în număr mare la Slatina, au continuat protestele la adresa conducerii roș-albaștrilor și în meciul din etapa a doua a ligii secunde.

Peste 400 de suporteri steliști au făcut deplasarea la Slatina, iar protestele au început încă din primul minut. Nemulțumiți că Steaua nu a obținut nici în acest an drept de promovare în prima ligă, suporterii din Peluza Sud și-au continuat războiul cu Bichir, Dîncu&co. 

La fel cum s-a întâmplat și în confruntarea cu Metaloglobus din prima etapă, galeria Stelei a afișat mai multe mesaje îndreptate împoriva conducerii. Unul dintre ele:

„Sfinxul nu se odihnește, de sus privește cu stupoare / Cum clubul nostru e condus de mișei fără onoare”. „Sfinxul” era porecla lui Ion Alecsandrescu, fostul jucător în legendara echipă a anilor 50-60, care se numea CCA, iar, mai apoi, a fost conducătorul secției de fotbal în perioada de aur din anii 80-90.

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Până în acest moment, Clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

Citește și alte știri de actualitate:

Numărul de spectatori spune totul » FCSB e Steaua! Întrebarea e: cine e CSA Steaua?

Florin Bratu, OUT de la naționala U21 » Prima reacție a antrenorului + Cine e favorit să-l înlocuiască

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (26)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  16 August 2022, 07:52
Postat de ccab pe 15 August 2022, 16:37

Ba prostănac fcsbist, azi e zi liberă tontule! Joaca Steaua! :-))) In fine, și asta, dar e 15 august — Adormirea Maicii Domnului! :-))) Tu pe ce lume trăiești!? :-)))

Mno, daca se da liber pentru ca a adormit o persoana ipotetica acum nu stiu cand, e clar de ce imnul national e "Desteapta-te, romane!" Doar ca nu ne desteptam defel, doar ne intoarcem de pe o parte pe alta si sforaim mai tare.

forumeer
forumeer  •  16 August 2022, 00:34
Postat de istet10 pe 15 August 2022, 19:55

Nu vorbi tampenii.

Ce tampenii, ba? N-ai acces la net? Intra pe postarile lor sa vezi cati gigisti de-ai tai zic "mosule", "***" etc si-l injura pe Sfinx crezand ca e o poza cu cineva de la SL...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  15 August 2022, 20:00
Postat de vivi.napoca1_ pe 15 August 2022, 14:19

Tăcerea și amânarea la nesfârșit în a lua decizia de a clarifica situația clubului va face pe voi conducătorii de la Steaua ,complice cu Becali ,pt. ca efectiv îl ajutați prin aceasta nepăsare și indolenta chiar suspect de îngăduitoare!? Chiar nu se vrea ,sau ce aveți de ascuns ,trebuie sa ieșiți cu declarații ca sunteți în slujba tarii !? Cum se spune " Servesc Patria " ! Serviti- o dar totul la suprafață nu vrem smecherii !?

Sunt in slujba tarii, nu a voastra. Ba prostilor, ce sa va spuna? Ca e aproape imposibil sa se intample ce sperati voi? Pana la urma ce va preocupa? Soarta Stelei sau a lui Becali? O simpla intrebare: Daca ati promova ati reusi sa injghebati o echipa sa o bateti pe cea a ciobanului?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează