FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANCHETĂ PARIURI SUSPECTE

Nemzeti Sport a preluat dezvăluirile Gazetei și a mers pe fir în „cazul Filip” » Maghiarii l-au sunat pe președintele clubului lui Steliano

FOTO: Facebook @mezokovesdzsory
FOTO: Facebook @mezokovesdzsory

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 20:17 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 20:22

GSP.ro a dezvăluit astăzi în exclusivitate că poliția, procuratura și FRF investighează o potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri, în care principal vizat este fostul dinamovist Steliano Filip. Krisztian Bodi, președintele lui Mezokovesd, actualul club al fundașului, a fost surprins de veste. 

Din ianuarie 2023, Steliano Filip evoluează la Mezokovesd, ocupanta locului 7 în prima ligă maghiară. Presa din țara vecină a preluat informațiile dezvăluite astăzi de Gazeta Sporturilor, a prezentat detaliile pe larg și a mers mai departe pe fir.

Fostul coleg al lui Steliano Filip a răbufnit după dezvăluirile Gazetei: „O grămadă de cartonașe! O GRĂMADĂ! Și jucătorii erau mirați”
ANCHETĂ PARIURI SUSPECTE
Fostul coleg al lui Steliano Filip a răbufnit după dezvăluirile Gazetei: „O grămadă de cartonașe! O GRĂMADĂ! Și jucătorii erau mirați”

Nemzeti Sport, cea mai importantă publicație sportivă din Ungaria, a contactat conducerea clubului unde evoluează Filip. Potrivit sursei citate, președintele Krisztian Bodi a transmis că aude în premieră de acest caz și că nu vrea să facă alte comentarii pentru moment.

Steliano Filip, „mai cuminte” în Ungaria

Din momentul transferului în Ungaria, Steliano Filip „s-a cumințit”. A evoluat în 10 partide, 8 în campionat, două în Cupă, și nu a primit niciun cartonaș galben.

Situația a fost diferită stagiunea trecută, în perioada petrecută la Dinamo. Fundașul stânga a strâns două cartonașe roșii, în meciurile cu FCSB (0-6) și cu CFR Cluj (1-4), plus alte 9 cartonașe galbene

Prima reacție a lui Steliano Filip în scandalul de pariuri

„Nu m-a căutat nimeni, nu știu nimic. E prima dată când aud despre asta. Vă dați seama că am mai auzit lucruri despre mine de-a lungul carierei, dar acum nu știu nimic, nu am ce să spun”, a spus pentru Gazetă fostul căpitan al lui Dinamo, care tocmai se pregătea să iasă la antrenament.

VIDEO. Steliano Filip: „Mi s-au propus 25.000 mii euro pentru a lua galben”

Citește și alte știri despre cazul de pariuri suspecte în care e implicat Steliano Filip:

EXCLUSIV Fostul coleg al lui Steliano Filip a răbufnit după dezvăluirile Gazetei: „O grămadă de cartonașe! O GRĂMADĂ! Și jucătorii erau mirați”

FOTO Mailul misterios primit de GSP în „scandalul cu Filip”: 4 pariuri câștigătoare mizate pe „galbene” la meciul anchetat al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  13 Aprilie 2023, 16:10

Presa calca pe cadavre!Nu-i oprește decât MM!Dar ce sa ne mai miram când au reclamat ...selecționata României,la UEFA sa piarda(retroactiv)cu 3-0 meciul test cu Begia(câștigat pe teren cu 2-1),pe motiv ca selecționerul Pițurca ar fi facut mai multe schimbari!Iar când aia i-au trimis la cerșit,tot nu s-au lasat și tot insistau!Nu le-a ținut!

DMA87
DMA87  •  13 Aprilie 2023, 13:06

Filipao, petardao, ***. Cariera ta este cum ești și tu. Terminată.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  12 Aprilie 2023, 20:33

BREAKING NEWS*** - Iulian Cristea a luat cartonaș galben în minutul ‘49 în meciul cu CFR și… atenție… după aceea nu a mai luat niciun cartonaș!!!! Lol! —— Ce e asta?! L-am avut și eu pe Haaland ca și Anytime goalscorer la meciul de ieri și… surpriză… a înscris!!!! Trebuie cercetat de poliție, din cauză că eu și încă nu știu câte alte mii de oameni l-au pus pe biletul lor. Lol!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează