FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRESUL BUCURESTI - PREFAB MODELU 0-2

Șumudică:"Sunați-l pe Panduru!"

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

"Bancarii" au ajuns într-o situație disperată. După înfrîngerea de azi, 0-2 pe teren propriu cu Prefab Modelu, Progresul a căzut pe locul 13 în Liga a II-a, aflîndu-se la doar 4 puncte de retrogradare. Contactat telefonic, antrenorul Progresului, Marius Șumudică, încă era supărat: "De ce mă sunați pe mine? Sunați-l pe Panduru! Eu sunt doar de 3 săptămîni la echipă, ce pot să vă spun? Sunați-mă mîine, acum sunt prea supărat să vorbesc". Marius Șumudică este al patrulea antrenor al echipei din Cotroceni în acest sezon, după Corneliu Papură, Dennis Șerban și Basarab Panduru.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
 •  06 Aprilie 2008, 16:28

de ce sa-l sune pe Panduru???? ti-a facut el echipa???? esti varza Sumi!!!!!! Oricum o sa vina Pandi antrenor sezonul viitor si o sa mearga si progresul bine!

 •  06 Aprilie 2008, 09:59

D-le Dodu sper sa fi retinut corect numele dvs...noi am inteles ca sunteti un om de afaceri de succes,ce sperati sa faceti cu acest club? Aveti o mare parte din vina desi noi stim ca sunteti un om de exceptie.Vina dvs este aceea ca ati ales sa colaborati cu niste neaveniti.Ati schimbat raul cu mai rau.Indiferent de antrenor daca dvs ve-ti continua sa investiti la acest club in aceeasi formula de conducere ....Vai de Progresul,de banii dvs si de noi cei ce iubim aceasta echipa.

 •  06 Aprilie 2008, 09:52

Fratilor Progresisti pai l-ati gasit pe Sumudica vinovat pt toate prostiile astea care se fac la acest club de cand a plecat Gino?Aici nu exista nimeni care care sa-l sprijine pe Sumudica ,x,y pt ca cel care se ocupa este preocupat de discoteci si protectie si paza.D-nul Brotac nici nu are de ales saracul... trebuie sa faca ce stie mai bine.Adica Paza!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează