FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Suporterii Rapidului nu vor mai vedea echipa pe Giuleşti la meciurile importante » "Stadionul nu este omologat, vom juca la Ploieşti"

Articol de - Publicat vineri, 14 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 16:46

Astăzi a avut loc un nou termen în privinţa planului de reorganizare al Rapidului, iar judecătoarea a decis amînarea pentru 28 martie.

Administratorul judiciar al clubului, Cristina Andronache, a explicat şi de ce a cerut amînarea pentru un nou termen înainte de 31 martie, adică termenul limită pentru predarea dosarului de licenţiere.

Andronache a anunţat în premieră că stadionul Giuleşti nu mai este omologat şi că Rapid va juca la Ploieşti dacă va promova: "Am primit pe Alex Ioniţă 500.000 de euro şi TVA plus doi jucători de la Astra şi dreptul de a juca pe  stadionul Astrei de la Ploieşti pentru că stadionul Giuleşti nu mai este omologat pt Liga 1 la meciurile de risc maxim, cu Steaua sau Dinamo".

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
minosu
minosu  •  15 Februarie 2014, 12:45

bine stadionul nu e omologat dar cel din ploiesti arata mai bine? Nu cred

alone.against.all
alone.against.all  •  15 Februarie 2014, 12:36
Postat de spin_in_coasta_prostilor pe 14 Februarie 2014, 19:03

Rapid Bucuresti una dintre cele mai frumoase echipe din fotbalul romanesc, locul lor e in Giulesti dar sunt oricand bineveniti la Ploiesti! Rapid, Craiova, Uta, Arges va asteptam in liga1, acolo unde va e locul!!

ce-o sa ne mai asteptati pe la hipodrom sa aruncati cu bolovani in autobuze :))) . macar sa ne rafuim cu voi daca altceva nu ne-a mai ramas ....Casa Noastra e Doar Giulsti-Valentin Stanescu,restu-s deplasari

borat101
borat101  •  15 Februarie 2014, 05:34
Postat de kraus pe 14 Februarie 2014, 19:38

Pe vremuri Rapid ar fi putut juca, simplu, pe 23 August. Care nu mai există, fiindcă l-a demolat Tăriceanu, că tot avea Bucureştiul prea multe stadioane. Guvernul a construit pe ACELAŞI loc (că altul nu găsea...) National Arena, pe care nu creşte iarba. Numai 250 de milioane de euro...

Bucurestiul/Romania a avut cel mai modern stadion din Europa ai anilor inainte de al 2-lea Razboi si dupa, si printre primul care a avut inginerit un sistem de drenaj/scurgere. Este vorba de Stadionul Republicii, care acum sta cea mai hidoasa si oribila cladire de pe Terra numita Casa Poporului comunist, se mai vede si de pe Luna isprava fostilor comunisto-securisti care a influentat pe fam Ceausescu la asa ceva. Pe acest stadion sa nascut Progresul (National). Si bineanteles Nationala Romaniei juca toate meciurile de acasa in buricul Bucurestiului.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close