FOTBAL  »  LIGA 2  »  INCIDENTE

Suporterul lui U Cluj care a lovit în cap un jandarm cu un scaun a ajuns în fața instanței » Și-a recunoscut greșeala și s-a cerut eliberarea lui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 17:35

Ovidiu Traian Vidrean, suporterul Universității Cluj arestat preventiv după ce a lovit cu un scaun în cap un jandarm în timpul meciului de la barajul pentru Liga 1 cu Hermannstadt, s-a căit în fața instanței, însă argumentele sale n-au rezistat în fața judecătorilor.

Chiar dacă avocatul din oficiu a cerut eliberarea clientului său, pe motiv că măsura este exagerată, judecătorul a considerat că măsura arestării preventive este proporțională cu gravitatea acuzației aduse inculpatului, așa că acesta va rămâne în arest.

Vidrean a recunoscut fapta, anunță clujust.ro: „Legat de acuzare arată că niciodată nu a făcut nimic, nu a avut niciodată probleme cu Poliţia şi, prin urmare, nu vede de ce s-ar recurge la închidere sau reţinere pe un termen lung. Recunoaşte că a greşit, îi pare foarte rău, astfel cum a declarat, a fost pur şi simplu luat de val în agitaţia care a fost acolo, a regretat ceea ce a făcut chiar în momentul când l-a văzut pe jandarm căzut la pământ. Cu privire la faptul că nu a venit mai repede arată că a fost panicat, nu a ştiu ce să facă, regretă ceea ce a făcut”, se arată în actul Tribunalului.

avocatul din oficiu cere eliberarea inculpatului

„Avocatul desemnat din oficiu al inculpatului solicită în mod categoric respingerea propunerii de arestare preventivă cu consecinţa cercetării în stare de libertate a inculpatului Subsidiar, solicită luarea unei măsuri preventive mai uşoară decât arestarea preventivă. Arată că, practic, inculpatul nu contestă faptul că există probe suficiente la dosarul cauzei din care rezultă că s-a săvârşit infracţiunea de către inculpat.

Însă, ceea ce contestată în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi este gravitatea faptei, raportat la faptul că din probele administrate, din starea de fapt descrisă, dar mai ales din concluziile preliminare, în cuprinsul cărora, conform pct.IV, reiese că leziunile suferite de către partea vătămată nu au pus în primejdie viaţa victimei. Prin urmare, această încadrare este una făcută cu exces de putere”, a fost cererea avocatului tânărului de 27 de ani.

CONTEXT

Scene șocante au avut loc la meciul tur al barajului de menținere/promovare în Liga 1 dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt, scor 0-2. Un ultras al „șepcilor roșii” a intrat la bustul gol pe teren și a fost imobilizat imediat de forțele de ordine. Ajunși în fața galeriei, clujenii au început să arunce cu tot ce-au avut la îndemână în jandarmi și stewarzi.

Unul dintre jandarmii aflaţi în faţa galeriei clujene a fost lovit puternic în cap cu un scaun rupt şi a rămas inconştient, într-o baltă de sânge
După ce-a primit îngrijiri de la paramedici pe pista de atletism a terenului, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Cluj, iar medicii i-au făcut imediat un examen cu un computer tomograf.

Vezi și:

Momentul în care jandarmul a fost lovit în cap cu un scaun de ultrașii lui U Cluj! ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
saliceanu
saliceanu  •  19 Iunie 2019, 19:25

Minciuni! Nu se schimba. La puscarie cu uistul.

ciollo
ciollo  •  19 Iunie 2019, 19:01

Haide, U! ... Totusi, *** de "cefe late" sa treaca la puscarie. Pai, U Cluj nu are trofee cat are victime... *** nu-si au locul intr-un oras european.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rivaldinho
rivaldinho  •  19 Iunie 2019, 18:31

Ii doare in basca ca isi distrug viata si ajung cu dosal penal si poate si la puscarie! Sau ca il nenorocesc pe ala...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează