FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Surdu s-a supărat pe fanii Rapidului: "Îl aplaudau pe Herea că transforma penalty-urile obţinute de mine" » Suma imensă la care a renunţat

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 14:53

Romeo Surdu a vorbit despre perioada petrecută la Rapid, recunoscînd că a plecat cu o foarte mare supărare din Giuleşti. De asemenea, atacantul a dezăvăluit şi suma la care a renunţat pentru ca Rapid să nu intre în faliment.

"Totul mi s-a tras de cînd am jucat la Steaua şi am înscris împotriva Rapidului, în Cupa României. De aceea nu am fost iubit deloc în Giuleşti, că i-am scos din Cupă. S-a scris că am marcat doar două goluri la Rapid dar nimeni nu a ţinut cont că, în acel sezon, am scos cinci penalty-uri şi am dat patru pase de gol.

Lumea îl aplauda pe Herea care transforma penalty-urile obţinute de mine. Dar asta e viaţa!

Eu nu sunt supărat pe nimeni de acolo drept dovadă ca am renunţat la aproximativ 300.000 de euro, banii mei, pentru ca acest club să nu intre în faliment.

M-a sunat domnul Zamfir şi m-a rugat să fac acest lucru iar eu am acceptat! Cine ar mai renunţa la o astfel de sumă care i se cuvine?", a spus Surdu la Digi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  11 Ianuarie 2014, 23:08
Postat de cris4co pe 09 Ianuarie 2014, 23:40

vino anapoi tati...sa fim ampreuna si la bine si la greu iar viitorul de va suna bine..sa sune bine pentru toti.

Valahule...ce-ti mai place sa fii injurat!

rapidista_96
rapidista_96  •  11 Ianuarie 2014, 12:24

Intr-adevar e de apreciat ca a renuntat la acei bani, dar eu raman in continuare la parerea ca a facut cea mai mare prostie din viata lui venind la Rapid si sperand ca va fi acceptat de suporteri...insa, din pacate, nu a fost destul de inteligent incat sa isi dea seama ca publicul din Giulesti nu va putea niciodata sa iubeasca si sa aplaude non-valorile si stelistii, asa ca el....in schimb, Herea era aplaudat de catre public deoarece era de-al nostru, rapidist de-al nostru adevarat...sincer, nici acum nu imi vine sa cred ca tricoul Rapidului a fost imbracat de jucatori gen Surdu, Bilasco, Codrea si altii care nu aveau ce cauta la aceasta echipa niciodata....

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  10 Ianuarie 2014, 12:15

E de apreciat gestul sau!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează