FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

Surpriză de proporții într-unul dintre procesele privind dezafilierea Craiovei! Procurorii DNA s-au răzgândit

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 13:27

 Răsturnare de situație în procesul în care sunt judecați membrii CEx care au votat dezafilierea Științei! Procurorii DNA au făcut apel la decizia de achitare a acestora, dată de Tribunalul București pe 10 noiembrie, după ce la judecarea fondului se pronunțaseră pentru neînceperea urmăririi penale în acest caz. 

Cazul a ajuns în instanță pentru că Mititelu a decis să-l continue de unul singur, după NUP-ul inițial dat de procurori.

Faptul că acum procurorii s-au răzgândit și au revenit în proces a fost anunțat de Mititelu pe contul lui de facebook. Se pare că decizia de ultim moment a procurorilor a fost influențată de mărturiile celor audiați pe 16 noiembrie, în termenul-maraton de la Curtea de Apel, din dosarul în care sunt anchetați Sandu și Dragomir.

"SURPRIZA! DNA a facut in apel in dosarul membrilor comitetului executiv! Desi cu ocazia judecarii fondului procurorul a cerut achitarea inculpatilor iata ca INSTITUTIA s-a "rasucit" si a inaintat apel. Cel mai probabil procurorii DNA au realizat faptul ca au fost indusi in eroare in acest caz dupa audierile din 16 noiembrie de la Curtea de Apel! In dosarul SANDU/DRAGOMIR/FRF/LPF martorii audiati au facut adevarate marturisiri cu privire la faptele din 20 iulie 2011.....Oricum,se intampla lucruri ciudate in toate dosarele care au legatura cu UNIVERSITATEA CRAIOVA. Unii procurori spun una altii alta.....", e anunțul postat de Mititelu. 

Cei nouă membri ai CEx implicați în dosar:

*Pălărie și Stan au fost achitați de Tribunalul București pentru că nu au votat, iar ceilalți pentru că au încălcat statutul, nu și legea.

  • Octavian Goga - vicepreședinte FRF (a semnat)
  • Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
  • Cornel Şfaiţer - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
  • Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
  • Ștefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
  • Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
  • Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
  • Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
  • Vasile Avram - președinte CCA (nu a semnat)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gogu2005
gogu2005  •  23 Noiembrie 2016, 12:03

Mai intai sa vedem ce are de dat *** si nu de primit: http://www.gds.ro/Local/2016-11-23/incepe-judecarea-dosarului-transferului-lui-mihai-costea-la-steaua/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

montgomerry
montgomerry  •  22 Noiembrie 2016, 16:37

Poate pana la sfarsitul acestui secol,se va da o sentinta definitiva si irevocabila.Asa ca,rabdare si tutun.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Noiembrie 2016, 15:00

Mititelule, multumeste-i lui Dumnezeu ca nu a ajuns Ponta presedintele tarii ca tu nu mai erai astazi liber iar de toate dosarele tale - beton! - s-ar fi ales praful. Si asa unul dintre cei "mari" are legaturi directe la... secret si este ajutat din umbra. Nu de alta, dar in ziua de asdtazi nu ai asa de usor la dispozitie un individ in stare sa-i vinda pe toti ca sa scape el fara puscarie si cu banii *** bine-merci in cont!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează