FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

Tensiuni la un club cu pretenții din Liga a 2-a! Primarul cere explicații după ultimele rezultate

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 10:09

CS Mioveni a cedat, acasă, în disputa cu Metaloglobus, 0-1, la capătul unui meci în care prestația gazdelor a fost din nou una ștearsă.

Formația din Mioveni a traversat un alt meci pe teren propriu fără gol marcat, scenariu care s-a regăsit și la disputa cu FC Argeș.

Eșecul cu trupa bucureșteană a adus supărare mare în rândul celor susțin echipa din Mioveni, în special primarul orașului, Ion Georgescu.

Edilul ar fi cerut explicații minuțioase legate de felul în care arată acum echipa antrenată de Gică Mihali nefiind excluse măsuri extreme, la început de săptămână, la adresa tehnicienilor și jucătorilor echipei din Mioveni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
106452019897999
Eduard Girnita  •  05 Noiembrie 2017, 11:42

La ce baza sportiva si ce conditii au trebuiau sa joace de mult in liga 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează