FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Transferuri pentru Liga 1 » Ousmane N'Doye a ajuns la ASA Tîrgu Mureş! Încă 3 achiziţii importante de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 19:20

ASA Tîrgu Mureş se întăreşte serios pentru partea a doua a sezonului ligii secunde.

Mijlocaşul senegalez Ousmane N'Doye, ultima oară la Săgeata Năvodari, a semnat un contract pînă în vară cu divizionara secundă ASA Tîrgu Mureş, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

"Sînt foarte bucuros că mă aflu la Tîrgu Mureş, din cîte am apucat să văd, oraşul e deosebit de frumos, iar baza de pregătire e incredibilă. Prin experienţa mea, vreau să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul, acela de a promova în prima ligă", a spus N'Doye, după ce a semnat contractul cu ASA.

De asemenea, ASA i-a împrumutat pînă în vară pe Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora de la CFR Cluj.

ASA Tîrgu Mureş ocupă, după disputarea a 16 etape, locul cinci în seria a II-a a diviziei secunde, la şase puncte de liderul CS Universitatea Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
soso_ms
soso_ms  •  08 Februarie 2014, 08:03
Postat de whiteredarad pe 05 Februarie 2014, 09:06

Le va fi greu muresenilor sa mai intreaga Craiova lui Olguta,sase puncte sint multe.,dar pentru locul secund ar avea sanse.S-au cam trezit tarziu,apoi nici N'Doy,nu este mare caracter,nici cei de la CFR nu au rupt gura targului.

daca te uiti in clasament si calculezi doar punctele obtinute de ASA cu primele 6 clasate in acest moment,puncte care se iau in calcul pentru play off ASA este pe primul loc iarasi gazeta se pare ca nu este la curent cu transferurile facute,la ASA s-a reintors si DIDI

primarutheone
primarutheone  •  05 Februarie 2014, 13:47

Incredibil cat de jos a putut ajunge acest Sepsi, care acum cativa ani era la Benfica si chiar a prins cateva meciuri acolo, iar acum la 27 de ani a ajuns in liga II la noi...Asta e fotbalistul roman, prieteni. Deci nu va mirati ca nu ne-am calificat la Mondial.

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  05 Februarie 2014, 10:48

bina ca sia dat seama primarul din NAVODARI ca asta strica atmosfera la echipa, e bun ca fotbalist dar...o tine in petreceri si in betii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează