FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Cine transmite Steaua - OFK Belgrad la TV, meciul de inaugurare al noului stadion din Ghencea

Meciul dintre CSA Steaua și OFK Belgrad, care va marca inaugurarea noului stadion din Ghencea, va fi transmis la TV de DigiSport 1.
Meciul dintre CSA Steaua și OFK Belgrad, care va marca inaugurarea noului stadion din Ghencea, va fi transmis la TV de DigiSport 1.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 17:09 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 17:23

Meciul dintre CSA Steaua și OFK Belgrad, care va marca inaugurarea noului stadion din Ghencea, va fi transmis la TV de DigiSport 1.

  • Steaua reușise să vândă 7.500 de bilete încă din prima zi în care biletele au fost puse la dispoziție. 
  • Între timp, numărul de bilete vândute s-a ridicat la 10.200. Arena va fi deschisă în proporție de 50%, adică maximum 15.627 spectatori vor putea fi prezenți pe stadion la inaugurare.

Cine transmite meciul amical CSA Steaua - OFK Belgrad

Meciul Stelei cu OFK Belgrad de miercuri, 7 iulie, de la ora 19:00, va fi televizat. Postul DigiSport a anunțat că va transmite confruntarea de pe stadionul Ghencea, prima găzduită de noua arenă.

Meciul va fi comentat de Andrei Tivilichi și prefațat în studioul DigiSport.

CSA Steaua retrage tricoul cu numărul 7

Miecuri, cu ocazia meciului, CSA va retrage tricoul cu numărul 7, în care Marius Lăcătuș a scris istoria pentru Steaua.

„Ne-am dorit să fie o surpriză atât pentru Marius Lăcătuș, cât și pentru toți steliștii, deși sunt conștient că era greu de dus acest gând la bun sfârșit, tinând cont că momentul a necesitat pregătire și repetiții. Acum, că s-a aflat, da, e adevărat, Steaua va retrage numărul 7!

Credem că oamenii valoroși merită aprecierea noastră cât timp sunt în viață. Am trăit acest moment în Olanda, iar exemplul a fost chiar Johan Cruyff. Am ținut cont de dorința suporterilor steliști care și-au dorit foarte mult această retragere în semn de dragoste și respect pentru Lăcătuș”, a declarat George Ogăraru, managerul „militarilor”, în pentru GSP.ro.

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

Playtech: BOMBĂ! Mircea Badea, urmărit cu girofare de Poliție. E ireal dialogul dintre el și agent: „Dacă vreți să țip, pot să țip și...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează