FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTERVIU

EXCLUSIV Noul atacant al Stelei și-a stabilit obiectivele: „Vreau să dau gol cu Dinamo”

Tsvetelin Chunchukov a jucat pentru Levski U19, Botev Plovdiv, Rakovski, Ludogoreț, Cerno More, Slavia, Clinceni, Sepsi și Chindia, înainte de a semna cu
Tsvetelin Chunchukov a jucat pentru Levski U19, Botev Plovdiv, Rakovski, Ludogoreț, Cerno More, Slavia, Clinceni, Sepsi și Chindia, înainte de a semna cu "militarii"

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2022 08:44 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 10:37

Tsevetelin Chunchukov, 27 de ani, noul atacant al CSA Steaua, visează să promoveze și să devină golgeterul ligii secunde.

CSA Steaua a fost extrem de activă în mercato, în această vară, sub comanda lui Daniel Oprița au sosit 9 jucători care să ducă formația din Ghencea spre podiumul ligii secunde. Roș-albaștrii vorbesc de promovare, chiar dacă, momentan, nu există nicio veste palpabilă că acest obiectiv le-ar fi permis, regulamentar. 

Cum va arăta lupta la play-off în noul sezon al Ligii 1 » 7 echipe se bat pentru 3 locuri. Pe notarea GSP, Farul și FCU Craiova își vor rata obiectivul
PLAY-OFF
Cum va arăta lupta la play-off în noul sezon al Ligii 1 » 7 echipe se bat pentru 3 locuri. Pe notarea GSP, Farul și FCU Craiova își vor rata obiectivul

Bucureștenii i-au transferat în această perioadă pe Costinel Gugu, Alexandru Sima, Cristian Balgiu, Tsvetelin Chunchukov, Atanas Trică, Laurențiu Corbu, Ștefan Bodișteanu, Cristian Blaga și Doru Calestru. Bulgarul Chunchukov spune că vrea să impresioneze în viitorul sezon.

- Tsvetelin, de ce ai ales CSA Steaua? 
- E simplu, mi-au plăcut proiectul și obiectivele pe care le are acest club. De asemenea, știu că este un club cu o atât de mare istorie. Cea mai mare echipă din România.

- Totuși, există această divergență, de ani buni, legată de disputa Steaua - FCSB. Cine este adevărata Steaua?
- Am semnat cu CSA Steaua, nu știu ce s-a întâmplat în trecut. Eu văd sigla, însemnele clubului, ceea ce apare peste tot legat de numele echipei pe care o reprezint.

- Cum este să evoluezi pe un stadion precum cel din Ghencea?
- Încă nu am avut această onoare până acum. Dar am văzut arena, este extraordinară. Sunt sigur că va fi ceva minunat să joc pe un astfel de stadion.

„Steaua trebuie să fie în prima divizie”

- Care sunt țelurile tale în acest sezon?
- Obiectivul meu este să fiu golgheter în campionat, iar împreună cu echipa să fiu pe locul 1. Știu că nu va fi ușor, dar trebuie să ne fixăm țeluri înalte. Pentru că un club ca Steaua trebuie să fie în prima divizie.

- Un alt detaliu controversat, încă nu se știe dacă va avea drept de promovare.
- Pe mine, pe noi, echipa Steaua, ne interesează doar să învingem pe teren.

- Cu cine vă veți lupta pentru play-off, apoi pentru primele locuri?
- Ca să fiu sincer, mă interesează ceea ce facem noi, adică să facem performanță. Dacă jucăm un fotbal bun, nu avem de ce să ne temem.

- Împotriva cărei echipe ți-ar plăcea să marchezi, în mod deosebit?
- Vreau să înscriu în derby-ul cu Dinamo! Dar fiecare gol este important pentru un atacant.

4 trofeeare bulgarul în palmares, două campionate cu Ludogoreț Razgrad, o Cupă a Bulgariei cu Slavia Sofia și o Cupă a României cu Sepsi

Cariera în România a lui Chunchukov

ClubMeciuriGoluri/Assist-uri
Clinceni285/2
Sepsi231/-
Chindia16-/1

300 de mii de euroeste cota atacantului conform transfermarkt

Am un fotbalist favorit aici, un român, care-mi place ca stil de joc, este vorba de Claudiu Keșeru. Consider că este un atacant de top.

- Tsvetelin Chunchukov, atacant CSA Steaua

2 selecțiiare fotbalistul pentru prima reprezentativă a țării sale

Citește și:

Foarte înalt și cu CV submediocru » Mihai Stoica l-a adus la FCSB pe noul „Pluto”, un stoper-atacant

Ricardo Grigore i-a lăsat pe „câini” ca să fie „leu” la FCU Craiova: „Am mers la Știința adevărată”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  12 Iulie 2022, 16:21

Mai baiete, Dinamo nu va juca in Liga a II-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!

forumer1947
forumer1947  •  12 Iulie 2022, 16:03

Sa-i dea gol lui Dinamo nu va fi foarte greu, a zis omul pt suporteri mai mult. In conditiile actuale, probabil va fi un scor mare in favoarea Stelei. Echipele puternice mai degraba vor fi: Csikszereda, Poli Iasi, Chiajna, Gloria Buzau, Slobozia. Cam asta va fi si play-off-ul, probabil, cele 5 de mai sus si Steaua. Pt dinamo, ar fi un miracol sa scape de retrogradare cu actualul lot, nu stiu cine ar fi mai slaba, probabil doar Dumbravita si noul satelit-clona al lui FC FaciCeSpuneBecali 2003, numita FC FaciCeSpuneBecali A Clinceni 2022.

guest10
guest10  •  12 Iulie 2022, 12:46

Mai avem pana incepe competitia in liga 2 mai putin de o luna si pana acum nu s-a intamplat nimic in ceea ce priveste promovarea... sa inteleg ca ramane cum am stabilit... inca 2 ani minim in B si fara vreo premiza de performanta sportiva adevarata? Nu vine nimeni din cadrul conducerii CSA sa-si asume acest nou episod in care-si bat joc de suporterii acestei echipe? au venit 9 jucatori la echipa din care 6 sunt sub 20 ani si fara experienta, cu astia nu o sa obtinem promovarea si cu atat mai putin performanta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează