FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS - PETROLUL 0-0

TURRIS - PETROLUL 0-0. Lupta pentru promovare rămâne deschisă! Clasamentul din Liga 2 ACUM

Turris Turnu Măgurele -Petrolul Ploiești 0-0
Turris Turnu Măgurele -Petrolul Ploiești 0-0

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 21:00 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 23:22

Turris și Petrolul au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 3 din play-off-ul ligii secunde.

Vezi AICI programul etapei #3 din play-off

Turris și Petrolul au încheiat cu o remiză albă, la capătul unui meci de luptă, îndârjit pe final, dar fără multe mari ocazii.

S-a simțit din plin presiunea la Turnu Măgurele. Turris și Petrolul au jucat precaut în prima parte, parcă așteptând greșeala adversarei. Gazdele au combinat mai mult și au avut și o bună ocazie, însă Haită, singur la 11 metri, a dat peste poartă. Petrolul a încercat să surprindă pe contre, cu un joc mai direct, însă la poarta lui Duțu n-au apărut decât petice de ocazii, fără mare pericol. E partida din mijlocul play-off-ului, când încă orice e posibil, fiecare punct e enorm. Fotbal de anduranță, remiză albă la pauză.

Pe 4 în clasament, Petrolul a ieșit mai decisă de la vestiare. Turris s-a retras, acceptând dominarea "găzarilor", una boantă, tot fără mari ocazii. Și totuși, retragerea avea să-i coste pe elevi lui Lincar, care abia au reușit să-i oprească pe Arnăutu și pe Reige (69). La o contră a gazdelor, Sârghi îl busculează pe Voicu în careu. E fault, însă Bârsan vede simulare. Finalul e mai animat. Parcă fiecare caută lovitura decisivă, cu un plus pentru Turris. Arnăutu are ultima șansă, mare, la ultima fază. Dar rămâne așa. Gazdele rămân pe doi, Petrolul încă mai speră să urce.

Clasament play-off Liga 2:

Turris - Petrolul 0-0

S-a terminat partida, 0-0

min. 81: Haită obține o lovitură liberă la marginea careului de 16 metri. Tot el își asumă responsabilitatea executării, dar trage mult peste poarta lui Cezar Lungu.

min. 70: Roige Pol ratează cea mai mare șansă a meciului. Șutul său din 7 metri e deviat milimetric pe lângă poartă. 

min. 58: Pană șutează peste poartă dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

A început partea secundă!

S-a terminat prima repriză!

min. 39: Marinescu vede cartonașul galben pentru un fault din spate comis asupra lui Haită.

min. 35: Ispas trage puternic, de pe loc, de la peste 30 de metri. Portarul ploieștenilor reține în doi timpi.

min. 5: Haită trimite peste poartă dintr-o poziție ideală, din interiorul careului.

A început partida!

Turris - Petrolul, echipe de start:

Turris: Duțu - Călințaru, Sălcianu, Ispas, Mitrea - Cioinac, S. Pană (90 Pațurcă) - Cr. Ciobanu (59 Serediuc), Haită, Voicu (90 Tescan)- Voinea (82 Negruț)
Antrenor: Erik Lincar

Petrolul: Avram (46 C. Lungu) - Sârghi, Răuță, Manolache, Țicu - Meza Colli, Pierce (52 Arnăutu) - G. Deac, Marinescu, Saim (14 Roige) - Blănaru (72 Hamza)
Antrenor: Costel Enache

Stadion: Municipal, Turnu Măgurele 
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Valentin Avram, Daniel Mitruți

Citește și alte știri despre play-off-ul din Liga 2: 

Balint îndeamnă la calm, iar Niculescu visează în continuare la promovare: „E greu, dar nu s-a încheiat nimic”

Arădenii sunt cu un pas în Liga 1! Clasamentul din play-off ACUM

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  22 Iulie 2020, 08:12

prostul de naum vede o crestere a campionatului cu numai 14 echipe ,tarile cu fotbal puternic au 18-20 echipe,singurul lucru bun in sistemul actual este 2 jucatori tineri sub 23 ani care s a demonstrat ca este bun la ultimul capionat european de tineret,daca se renunta la acest sistem cu 2 jucatori mai ajungem la competiti europene si mondiale numai dupa perioade foarte lungi de timp. Vor juca numai jucatori peste 35 ani gen Vinicius,Viera etc. care in nici un caz nu ajuta fotbalul romanesc

cristi05
cristi05  •  21 Iulie 2020, 23:28

Asa ziceau toți si de Clinceni si uite ca au o echipă decentă pt fotbalul din RO - oricum nu ne putem astepta la prea mult ca in toate domeniile de altfel -de ce am avea un fotbal extraordinar cand cam toate sunt la noi la nivel mediocru. Cred ca petrolul a fost mai bună desi eu am tinut cu turris, dar câștigătoarea e argesul care poate trece pe 2 vineri. N-aș zice ca e o idee f rea cu 18 echipe, dar nu ar fi normal sa se faca as ceva acum pt a salva niste echipe care chiar nu merita in liga 1, inclusiv dinamo.

vladutz13
vladutz13  •  21 Iulie 2020, 22:59

Ce bine a zis-o Naum.... cum sa vobesti de 16, 18, 20 de echipe in prima liga cand astea sunt meciurile din play-offul de promovare?? Astea sunt echipe de prima liga?? Astea sunt echipe care sa creasca nivelul campionatului?? Ce gluma.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează