FOTBAL  »  LIGA 2  »  DESPĂRȚIRE

Turris Turnu Măgurele a rămas fără antrenor! Cine e favorit să îi ia locul lui Marius Baciu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 17:08

Turris Turnu Măgurele a anunțat despărțirea de antrenorul Marius Baciu (44 de ani). Erik Lincar (41 de ani) a plecat și el de la Concordia Chiajna și e chemat de fani înapoi la Turris.

Marius Baciu a preluat formația din Turnu Măgurele la finalul lunii octombrie, înlocuindu-l pe Florin Bratu. Mandatul său a fost unul zbuciumat. Formația a acumulat doar 9 puncte în 7 meciuri, iar la meciul cu Sportul Snagov, câștigat 3-2, a fost protagonistul unui episod ciudat. Baciu a fost ridicat de autorități chiar de la stadion, din cauza unei plângeri depuse de părintele unui fost fotbalist de-ai săi.

„Anuntam pe aceasta cale rezilierea de comun acord cu antrenorul principal Marius Baciu cat si cu staff-ul sau. Multumim si mult succes in continuare!”, au scris oficialii formației teleormănene pe facebook. 

Lincar, drum liber pentru revenire

Erik Lincar, antrenorul care o dusese pe Turris pe locul 1 în startul sezonului, a încetat colaborarea cu Concordia Chiajna. Tehnicianul este chemat de fanii teleormăneni înapoi, mai ales că principalul motiv al despărțirii a fost un conflict cu Cristi Bud, fotbalist care a plecat între timp. 

Vezi și:

Condiții de lux pentru pregătirea promovării în Liga 1! Ce program a stabilit Costel Enache pentru Petrolul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  27 Decembrie 2019, 22:52

Mizeria asta PSDurris ar trebui desființată . Există doar ca să arate românii plăcuțe suedeze pe unde joacă scârba asta de echipă ...

hansolo10
hansolo10  •  27 Decembrie 2019, 21:11
Postat de Claudiu Green pe 27 Decembrie 2019, 18:56

De ce sa nu aiba fani sau suporteri? Este cumva privilegiata sa nu aiba fani? Sau este Teleorman sa nu aiba echipa de fotbal? Eu zic sa va intoarceti la echipe voastre de "succes". Stiti cum se zice..Cainii latra ursul merge.

sincer,sunt foarte dezamagit de voi. nici acum nu imi vine sa cred cat de bine ati inceput si cat de jos ati ajuns. in mod normal turris si mioveni ar trebui sa promoveze direct si la baraj sa joace uta(pierzand evident barajul ca asa este in tenis).

115486966066476
Edi Girnita  •  27 Decembrie 2019, 19:47

Nu are fani . Are slugi oarbe. Conduse de unul Dra( )nea!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează