FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS

Turris Turnu Mărgurele transferă de la Kisvarda, echipa lui Vasile Miriuță » Sergiu Negruț este înlocuitorul lui Cristi Bud

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 09:54

Erik Lincar (40 de ani), antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a mutat rapid în linia ofensivă după excluderea lui Cristian Bud (34 de ani) odată cu aducerea lui Sergiu Negruţ (26 de ani). 

Ultima dată la Kisvarda, în prima ligă a Ungariei, noul atacant al Turrisului a adunat 60 de meciuri în Liga 1, marcând 8 goluri pentru CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu. Acesta a mai evoluat la FC Beroe Stara Zagora, Râmnicu Vâlcea, Sportul Snagov și Unirea Alba Iulia, adunând 31 meciuri și 9 goluri în Liga 2. 

La Kisvarda, Negruț a jucat 12 meciuri în sezonul trecut și doar unul în noua ediție de campionat.

Turris Turnu Măgurele rămâne pe prima poziţie a clasamentului în eşalonul secund după remiza, 1-1, înregistrată în deplasarea de la Reşiţa.  

Cristian Ciobanu (25 de ani) a fost omul săptămânii trecute în condiţiile în care mijlocaşul a marcat „dubla” care a calificat formaţia teleormăneană în „16”-imile de finală ale Cupei României, 2-0 cu Popești-Leordeni, şi a punctat, apoi, şi la Reşiţa. 

Sergiu Negruț poate debuta în tricoul lui Turris la finalul acestei săptămâni, în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a opta din Liga 2.

VEZI ȘI:

FC ARGEȘ - RAPID 0-2 // Nicolae Dică pune la îndoială victoria giuleștenilor și anunță: „Nu plec nici dacă pierd 10 meciuri la rând!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează