FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS - UTA 1-1

TURRIS - UTA 1-1 // Florin Bratu surprinde după egalul de azi: „Obiectivul nostru nu e promovarea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 21:47

Florin Bratu, antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a vorbit după egalul cu UTA, scor 1-1, și spune că obiectivul echipei sale nu e promovarea, deși e lider în Liga 2.

„Mă bucur că am revenit. A fost un joc greu. Totuși, noi suntem o nou-promovată care suntem o nucă tare pentru celelalte echipe. Am jucat împotriva unei echipe care vrea promovarea. Am arătat atitudine. Cred că dacă vom munci vom regla problemele din mers. I-am surprins de câteva ori pe cei de la UTA. 

Obiectivul nostru nu e promovarea, ci clasarea între locurile 1 și 8. Încercăm să formăm o echipă puternică. Nu ne vom da la o parte dacă vom promova. M-a mulțumit atitudinea jucătorilor. Jucătorii mei plângeau de nervi în vestiar că n-au câștigat acest meci”, a declarat Florin Bratu la TV Telekom Sport.

„Urmează meciul cu Dunărea Călărași, o fostă echipă de Liga 1. Va fi o deplasare lungă. Sper să opunem rezistență”
Florin Bratu

Vezi și:

LIGA 2, etapa #12 //  FOTO+VIDEO » Turris -  UTA 1-1, în ultimul meci al rundei » Clasamentul + Rezultatele integrale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  17 Octombrie 2019, 14:34

Mare noroc pentru gazde...cu arbitrul "gazdar" Barbu. I-a ingalbenit pe aradeni , ( mai sa dea in...***), a dat si rosu, direct. La o faza a dat un galben aiurea, hilar lui Rus, caci aradeanul fusese cel lovit...fara minge cu pumnul, dar cel de la Turris avea deja un galben, si Barbu "s-a orientat" rapid. In plus a iertat gazdele de faulturi de galben, a dat multe libere, pentru gazde, la faze neutre, din terenul aradean. Ma si mir ca nu le-a rezolvat meciul cu un penalty ! Fluierasul asta nu arata nici valoare, nici caracter, el stia ca meciul e la TV ca se fac reluari si se vede ce face. Eu unul o sa fiu cu ochii pe el cit este la TV. Bratu, saracu' , a luat o echipa dezumflata , plina de conflicte, care fizic mi-a parur...prastie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează