FOTBAL  »  LIGA 2  »  PEDEAPSĂ

Fanul lui U Cluj care a lovit un jandarm cu scaunul, pedepsit dur de Tribunal! Condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 14:00

Tribunalul Cluj a decis ca fanul lui U Cluj, care a lovit cu scaunul un jandarm la meciul cu Hermannstadt, 0-2, din mai 2019, să fie condamnat la închisoare.

Pe 9 iunie 2019, U Cluj și Hermnnastadt jucau meciul tur al barajului de menținere/promovare în Liga 1, iar unul dintre jandarmi a fost lovit puternic în cap cu un scaun rupt şi a rămas inconștient, într-o baltă de sânge. După un an de la acel incident, suporterul a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare și la plata a 18.000 pentru bărbatul rănit. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată cu apel, anunță clujust.ro.

+2 FOTO

„Condamnă pe inculpatul Vidrean Ovidiu Traian, în temeiul art. 257, alin. 1 și 4 Cod Penal rap. La art. 32 salin. 1 și art. 188 alin. 1 Cod Penal, la pedeapsa de: 7 (șapte) ani și 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj sub forma tentativei de omor"
Tribunalul Cluj

Fanul lui U Cluj a fost găsit vinovat de „ultraj sub forma tentativei de omor”, după ce jandarmul a fost diagnosticat cu„ traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga”.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Dan Alexa, după primul meci de la revenirea la Rapid: „I-am pus probleme lui Dinamo”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
remarque
remarque  •  16 Iunie 2020, 10:49

As vrea sa punctez cateva lucruri, evident ca opinie personala: 1. jandarmeria sa-si faca treaba, huliganii pot fi identificati si indepartati de pa stadioane inainte de a se ajunge la violenta. Sa se informeze fortele de ordine cum trebuie procedat din tari cu fani mult mai aprinsi decat ai nostri 2. jandarmul respectiv trebuia sa poarte echipament de protectie sau sa stea in spate, erau suficienti ”testosi” in zona 3. reactia peluzei a fost provocata de un intrus pe gazon, care a strabatut fara sa fie impiedecat de fortele de ordine tot terenul si a mers sa injure fanii lui U. 4. huliganul care a aruncat scaunul nu avea cum sa poata nimeri capul unui presupus dusman nici dintr-o mie de aruncari. A fost vorba de fatalitate mai degraba decat de premeditare deci... 5. pedeapsa trebuie sa fie aspra, dar este fara nici o legatura cu realitatea, alte fapte mult mai grave sunt judecate bland in Romania. E totusi un accident regretabil, nu scuza actul de vandalism si lovirea, dar e mai degraba un accident. 6. jandarmii ii cunosc pe huligani, de ce nu iau masuri? de ce nu-si fac meseria cum trebuie? de ce asteapta sa se intample ceva pentru ca sa intervina apoi in forta?

iri_
iri_  •  09 Iunie 2020, 21:18
Postat de dodo001 pe 06 Iunie 2020, 17:21

Trebuie aplicata legea indiferent de echipa, persoana sau entitate. Nu conteaza a cui fan este acel infractor. Cred ca e desconsiderat inclusiv de fanii lui U Cluj. S-a intamplat ca acel act de huliganism sa doboare un om al legii si chiar sa-i puna viata in pericol. Se vede urma de sange de pe pista de atletism a stadionului. Acest fan ar trebui interzis pe viata nu doar pe Cluj Arena, cat si pe toate stadioanele Romaniei.

Alo?? Si cand nenea jandarmul bate oameni si ii baga in spital, cine mai face puscarie? ca e protejat de uniforma, a aparat statul, si-a facut doar meseria de bataus profesionist angajat al statului roman... Mi-e scarba, si tu vorbesti de aceiasi unitate de masura, ma pufneste si rasul, daca nu plansul... Asta a luat 7 ani!!!! 7!!!!! Si "persoana" aia din judetul Arges, ca nu pot s-o numesc altfel fara sa fiu cenzurat pe site-ul asta, care si-a violat propria fiica de 6 ani, a primit 2 ani si 11 luni CU SUSPENDARE!!! Propria fiica!!! si vorbim de aceiasi unitate de masura...

chromophobia
chromophobia  •  06 Iunie 2020, 21:00

7 ani ***?Altii fac crime si stau 4 ani.Cati jandarmi au nenorocit oameni neavand vreo vina cei din urma?A facut vreunul puscarie?Nici sanctiuni disciplinare nu primesc.Politia,Jandarmeria pazese mafiotii,nu cetatenii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează