FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - CSA STEAUA 1-0

video Daniel Oprița, nervos după înfrângerea împotriva clujenilor: „Mai bine pierzi un joc așa cum l-am pierdut noi, decât să-l câștig ca ei” + acuze la adresa arbitrului

Daniel Oprița
Foto: Imago +26   FOTO
Daniel Oprița Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 07 aprilie 2022 21:47 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 22:17

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a analizat înfrângerea echipei sale, scor 0-1 în deplasarea de la Universitatea Cluj.

Antrenorul Stelei s-a arătat dezamăgit de rezultatul final al meciului și este de părere că echipa sa merita minimum un egal după jocul bun prestat pe Cluj Arena.

„O partidă pe care, cel puțin în a doua repriză, am controlat-o. Am încercat să jucăm fotbal, am avut și ghinion, contra unei echipe care s-a apărat cu toți jucătorii. Se bucură, e normal. Au luat 3 puncte. Dar, câteodată mai bine pierzi un joc așa cum l-a pierdut noi, decât să-l câștigi cum l-au câștigat ei. 

Jocul îmi dă speranțe pentru viitor, o echipă care a încercat să joace fotbal. Se mai întâmplă să pierdem. Însă fotbalul, când nu-l păcălești și când încerci să joci, te va răsplăti”, a declarat Daniel Oprița la Look Sport.

+22 FOTO

Daniel Oprița acuză arbitrajul din U Cluj - CSA Steaua

Tehnicianul a acuzat și maniera de arbitraj a „centralului” Robert Avram. Acesta a incriminat o fază din prima repriză, când golgeterul Remus Chipirliu a ieșit accidentat în urma unei intrări dure a lui Balgiu, nesancționate de arbitru.

„Un fault care în care nu s-a acordat nici măcar cartonașul galben, domnul arbitru să-mi explice și mie cum, de la 2 metri, a uitat să scoată un cartonaș clar. Era spre roșu. Nu știu cât o să stea. I s-a umflat rău glezna.

L-a scos din joc pentru mai multe meciuri. Nu-i dai nici măcar galben, mi-a zis că a greșit, așa cu o aroganță. Poate că dacă era Chipirliu, golgeterul Ligii 2, era altceva”, a mai precizat Oprița.

Alte reacții după U Cluj - CSA Steaua 1-0:

A fost un meci intens, am făcut un joc bun în repriza a doua, dar am repetat greșelile din trecut. Începem de la 0-1 și e greu să revii apoi 
Adi Popa, mijlocaș CSA Steaua

A fost un meci foarte greu, foarte frumos, strâns. Două echipe bune. Mă bucur că am câștigat, e cel mai important. Sunt fericit și că am marcat. M-am simțit fotbalist azi, cu atâția fani în tribune 
Florian Haită, mijlocaș U Cluj

În repriza a doua am văzut la mulți jucători de-ai mei că sufereau, iar Steaua și-a creat ocazii de a marca. Recunosc superioritatea Stelei din partea a doua, dar a fost important că n-am mai primit gol din fază fixă, ne-am apărat foarte bine. Ar fi important ca fanii să fie mereu alături de noi, cum au fost în seara asta 
Erik Lincar, antrenor U Cluj

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Scandal la U Cluj - CSA Steaua! Un ultras, scos din stadion » Ce s-a întâmplat
U Cluj - CSA Steaua
Scandal la U Cluj - CSA Steaua! Un ultras, scos din stadion » Ce s-a întâmplat
Fault brutal în U Cluj - CSA Steaua » Decizia arbitrului, inexplicabilă
U Cluj - CSA Steaua
Fault brutal în U Cluj - CSA Steaua » Decizia arbitrului, inexplicabilă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  09 Aprilie 2022, 13:41
Postat de valentindragobete pe 08 Aprilie 2022, 16:44

Când nu ai obiectiv sportiv adică joci numai să te afli în treabă, bălăngăni din gura ce zice oprița dar cine-l bagă p-ăsta in seamă ?!

CSA Steaua a depus cerere pentru licența de liga I. Atâta timp cât conducerea afirmă că vor să promoveze și că merg și la TAS pentru lucență, indiferent dacă au sau nu vreo șansă să primescă licența, ei au obiectiv, deci nu se poate spune că joacă să se afle în treabă.

valentindragobete
valentindragobete  •  08 Aprilie 2022, 16:44

Când nu ai obiectiv sportiv adică joci numai să te afli în treabă, bălăngăni din gura ce zice oprița dar cine-l bagă p-ăsta in seamă ?!

elgabri
elgabri  •  08 Aprilie 2022, 09:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează