FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Jucătorii care au provocat încăierarea de la finalul meciului U Cluj - Unirea Slobozia au scăpat nepedepsiți!

U Cluj - Unirea Slobozia
Foto: Imago
U Cluj - Unirea Slobozia Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2022 15:19 / Actualizat joi, 12 mai 2022 17:00

Fotbaliștii considerați capii răutăților pentru bătaia generală de la finalul partidei U Cluj - Unirea Slobozia 1-2, disputată pe 30 aprilie, în play-off-ul Ligii 2, au scăpat nepedepsiți de Comisia de Disciplină a FRF. Motivul: arbitrul Viorel Flueran le-a reținut legitimațiile lui Denis Ispas, de la U Cluj, și Sebastian Ivan, de la Unirea Slobozia, dar nu le-a acordat și cartonașe roșii!

Imediat după fluierul final, jucătorii celor două formații au declanșat o încăierare generală în zona vestiarelor. Arbitrul Viorel Flueran le-a reținut legitimațiile lui Denis Ispas, de la U Cluj, și Sebastian Ivan, de la Unirea Slobozia, considerând că ei au dat startul evenimentelor violente.

L-a refuzat pe Hagi, după ce o altă echipă din Liga 1 i-a oferit de două ori mai mulți bani!
TRANSFER
L-a refuzat pe Hagi, după ce o altă echipă din Liga 1 i-a oferit de două ori mai mulți bani!

„Incidentul a pornit de la gestul făcut de marcatorul golului 2, Sebastian Ivan. După finalul partidei, Ivan s-a întors de pe tunel pentru a-și da tricoul jos și a le arăta semne provocatoare fanilor clujeni. A fost văzut de un jucător de la U Cluj, Ispas, iar acesta a sărit la bătaie. Apoi a intervenit și Mihalcea și s-a creat un adevărat meleu, erau în jur de 40 de oameni!”, a explicat pentru GSP, observatorul Romeo Malac, imediat după joc. 

Denis Ispas (U Cluj) și Sebastian Ivan (Unirea Slobozia) au stat doar o etapă, până când membrii Comisiei de Disciplină au analizat cazul și au decis, la termenul din 6 mai, să le elibereze celor doi jucători carnetele. Astfel, ambii fotbaliști au putut evolua în runda precedentă. 

Jucătorii scandalagii au scăpat nepedepsiți

„Cei de la comisie ne-au dat înapoi carnetele, considerând că n-au pentru ce să-i suspende pe jucători, atât timp cât n-au primit cartonașe roșii. Jucătorii au stat o etapă, cât au fost carnetele reținute la FRF. 

Atât, nicio explicație. Probabil că au analizat imaginile și au constatat că nu s-a întâmplat nimic între cei doi jucători. Până la urmă, nici gesturile lui Ivan n-au fost în niciun caz provocatoare”, a declarat pentru GSP.ro delegatul formației Unirea Urziceni, Laurențiu Radu. 

Viorel Domocoș, antrenorul secund de la U Cluj, suspendat 3 meciuri

În schimb, Viorel Domocoș, antrenor secund al U Cluj, care a văzut cartonaș roșu la finalul jocului, pentru proteste la adresa brigăzii de arbitri, a fost suspendat 3 jocuri și amendat cu 3.400 de lei. 

După meci, antrenorul celor de la Unirea Urizceni, Adrian Mihalcea, a acuzat că a fost lovit în meleul de la vestiare: „Nu mi se pare deloc normal ce s-a întâmplat la final. Am luat pumni, eu, antrenor al echipei, am luat pumni de la jucătorii echipei adverse, în acel meleu. E un lucru grav, e un meci de fotbal. Am câștigat pe final, dar nu mi se pare normal ce s-a întâmplat la final”.

Citește și alte știri despre fotbalul intern:

UTA pregătește prima lovitură pentru noul sezon » Un internațional așteptat la Arad

ANALIZĂ Cel mai „rupt” play-off din istorie! Abis fără precedent în fruntea Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
badeadorian
badeadorian  •  12 Mai 2022, 19:11

Ai dreptate !!! Eu am crezut ca a dat rosu la vestiare lui Compagno ...dar cel sanctionat aiurea a fost Paramatti !!! ..

george.br
george.br  •  12 Mai 2022, 17:59

Halal comisii si arbitri avem in fotbalul mioritic, care judeca dupa ureche! Bine ca i-au dat lui Paramatti 2 etape pentru ca a indraznit sa pupe sigla clubului la care joaca!

badeadorian
badeadorian  •  12 Mai 2022, 17:35

S-au scos cei de la comisie cand au dictat suspendari pentru Sapunaru si Compagno !!! Dar se practica in fotbalul romanesc ''pentru unii muma , pentru altii ciuma '' !!! ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează