FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

U CLUJ // Startul catastrofal de sezon pune capăt speranței » Adrian Falub: „Obiectivul echipei s-a schimbat”

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2019 20:06

Începutul dezastruos de sezon a adus schimbări majore in tabăra «Șepcilor Roșii». Cristi Dulca a fost îndepărtat, iar Adrian Falub a fost readus pentru a redresa situația.

Universitatea Cluj ocupă doar locul 18 în Liga 2, fiind departe de pretențiile pe care le anunța înaintea sezonului. Adrian Falub a fost din nou omul ales pentru a redresa situația echipei. Acesta a vorbit in exclusivitate pentru GSP.ro despre așteptările pe care le are în legătura cu acest nou mandat.

- Domnule Falub, ce v-a făcut să vă întoarceți din nou la Cluj?
- În primul rând, mi-a placut că mi s-a propus o poziție nouă în cazul clubului, cea de manager sportiv. Voi fi și antrenor interimar până în iarnă, după care vom căuta un alt antrenor. Am fost adus aici pentru că știu și înțeleg foarte bine acest club, n-am refuzat niciodată să mă întorc atunci când s-a aflat într-o poziție dificilă.

- Sunteți mulțumit de lotul pe care îl aveți la dispoziție și de forma fizică în care se află jucătorii?
- Nu eu am format lotul. Sunt foarte mulți jucători străini cărora nu le poți explica ce înseamnă U Cluj , dar vor învăța pe parcurs. Există si presiune din partea fanilor, nu este deloc ușor să evoluezi pentru această echipă. Cei ce nu vor întelege spiritul de aici și nu se vor ridica la pretențiile echipei sunt liberi să plece.

- Care sunt obiectivele pentru acest an competițional?
- Eu trebuie să scot echipa din acest colaps în care se află. Când am venit am găsit o formație total debusolată, care a pierdut 4 meciuri fără să marcheze. Va fi dificilă această operațiune de redresare într-un timp scurt, la ultimele antrenamente am avut câte 14 jucători. Dacă la începutul campionatului obiectivul impus era promovarea, acum lucrurile s-au schimbat. Desigur, ne dorim sa promovăm, dar în momentul de față este ceva foarte greu de atins. Din punctul meu de vedere, ocuparea locului al treilea din stagiunea precedentă a fost un eșec pentru echipă. Pentru Universitatea Cluj singurul ar trebui să existe doar primul loc in eșalonul secund.

- Cum ați regăsit fanii aici?
- Echipa are susținerea lor și asta este cel mai important. Suporterii au motive să fie pretențioși, având în vedere ce înseamnă această echipă pentru fotbalul românesc. Noi sperăm ca le vom oferi cât mai multe satisfacții.

  • Adrian Falub a activat între anii 1989 și 1998 ca jucător la U Cluj, marcând 13 goluri în 238 de meciuri
  • El a mai avut 3 mandate ca antrenor al "Șepcilor Roșii"

Vezi AICI clasamentul și programul din Liga 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Septembrie 2019, 17:49

La Calarasi s-a jucat ! Bravo ! Arbitrii au tras cu Dunarea sa nu ii ia Curentul ! 2 de 11 metri impotriva lui U !

remarque
remarque  •  13 Septembrie 2019, 08:41
Postat de marcelclujnapoca pe 12 Septembrie 2019, 21:10

ROG impresarii de jucatori sa trimita oferte catre U Cluj ! Ati auzit ca nu sunt jucatori decat 14 si este nevoie de jucatori !!!

Multi jucatori si antrenori isi doresc sa evolueze la U. Si multi dintre ei ar pune osul cu adevarat. Doar ca U a fost si este condusa la fel ca Romania. De niste hoti si de niste nemernici nepriceputi in ale fotbalului. Ca atare bataia de joc la adresa acestui simbol care este U, nu se mai sfarseste. Ultimul presedinte adevarat a fost Remus Campeanu. De atunci nimic. Acum este buget dar sunt si lacuste lacome pe el.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Septembrie 2019, 21:10

ROG impresarii de jucatori sa trimita oferte catre U Cluj ! Ati auzit ca nu sunt jucatori decat 14 si este nevoie de jucatori !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează