FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

U Cluj forțează promovarea » A transferat încă un fundaș din Liga 1

U Cluj are gânduri serioase în ceea ce privește promovarea în Liga 1, motiv pentru care continuă să fie foarte activă pe piața transferurilor. Mhai Dobrescu (29 ani) este noua achiziție a Universității.
U Cluj are gânduri serioase în ceea ce privește promovarea în Liga 1, motiv pentru care continuă să fie foarte activă pe piața transferurilor. Mhai Dobrescu (29 ani) este noua achiziție a Universității.

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 18:03 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 09:45

U Cluj are gânduri serioase în ceea ce privește promovarea în Liga 1, motiv pentru care continuă să fie foarte activă pe piața transferurilor. Mihai Dobrescu (29 ani) este noua achiziție a Universității.

Aflată pe locul secund în Liga 2, U Cluj se întărește serios pentru a promova. În această iarnă i-a transferat pe Ioan Filip, Ely Fernandes, Roberto Romeo, Florin Ilie sau Paul Pîrvulescu, toți jucători de Liga 1. 

U Cluj l-a transferat pe Mihai Dobrescu

Clujenii au făcut o nouă mutare și s-au orientat tot către un fotbalist de primă ligă: Mihai Dobrescu. Un fundaş stânga care a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni și care are peste 75 de meciuri în Liga 1. De asemenea, el a contribuit la promovarea celor din Clinceni în 2019. 

„FC Universitatea Cluj mai dă o lovitură pe piața transferurilor și semnează cu unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1 înainte de startul play-off-ului”, au anunțat ardelenii.

Citește și:

EXCLUSIV Verdictele CCA în cazul Rusandu » „Dacă era deștept, așa ar fi procedat” + Exemplu identic din Premier League pro-Rusandu

VIDEO+FOTO Burleanu a mers azi în campanie electorală în Craiova și s-a contrat cu un jurnalist: „Veți demisiona dacă nu ne calificăm la Euro 2024?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează