FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - UTA 1-1

U CLUJ - UTA 1-1 // VIDEO Laszlo Balint, despre promovarea în Liga 1: „E o discuție aprinsă” + Întrebarea care l-a enervat

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 20:53

UTA a remizat cu U Cluj, scor 1-1 în cadrul meciului rămas restant din etapa a șasea a Ligii 2, iar Laszlo Balint (40 de ani) consideră că elevii săi meritau să obțină toate cele trei puncte.  

„Meritam să câștigăm. Trebuie să îi felicit pe băieți, pentru că din punct de vedere tactic cred eu că am făcut un joc foarte bun. Am avut și în prelungiri acea ocazie mare a lui Buhăcianu... asta e. Trebuie să ne revenim repede. Meciurile vin extrem de repede pentru noi. Nu avem timp nici să sărbătorim, nici să ne supărăm. Din punctul meu de vedere, sunt două puncte pierdute azi”, a spus Gyuszi Balint, după meci.  

Întrebat despre șansele pe care UTA le are în ceea ce privește promovarea în Liga 1, antrenorul rămâne modest, deși echipa sa este la doar trei puncte de liderul CS Mioveni și are cu trei meciuri mai puțin decât argeșenii.   

„E o discuție aprinsă. Într-adevăr, după cum arată clasamentul acum, suntem acolo, cu șanse bune, dar uitați-vă ce program avem. Sunt meciuri extrem de grele pentru noi, într-un interval scurt de timp. Trebuie să facem puncte cât mai multe. Sunt foarte multe echipe care pot emite pretenții până la finalul campionatului”, a mai spus Balint. 

În minutul 70, Denis Hrezdac s-a prăbușit pe teren în urma unei lovituri la cap (DETALII AICI), dar Balint asigură că fotbalistul în vârstă de 18 ani este în afara oricărui pericol: „Orice lovitură la cap este periculoasă. Din fericire, copilul este ok. Să vedem dacă va fi nevoie de investigații suplimentare”.

La interviul de după meci, Laszlo Balint a fost întrebat de către un jurnalist clujean dacă nu cumva i-a tratat „de sus” pe cei de la U Cluj, motiv pentru care antrenorul s-a „aprins”: „Ați văzut declarația mea de dinainte de meci?”. I-a explicat apoi acestuia că el vedea echipa lui Adrian Falub favorită în cadrul întâlnirii de pe Cluj Arena.

VEZI ȘI:

U CLUJ - UTA 1-1 // FOTO Momente de panică pe Cluj Arena » Denis Hrezdac s-a prăbușit pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  08 Noiembrie 2019, 13:30

UTA e mai buna la acest moment. U are nevoie de timp pentru a-si completa lotul. Si de antrenor si conducatori. Nu stiu ce va face Daniel Stanciu. Prostia de a renunta la Greu, Ursu, Hatiegan si Hordouan cand erau pe punctul de a rodi la echipa, plus aducerea lui Dulca, a mercenarilor portughezi si apoi a lui Falub a bulversat total echipa. Si Dulca si Falub sunt U-isti dar sunt prea moi si le lipseste personalitatea si priceperea de a reusi sa se impuna. Sa vedem ce plus aduce, daca aduce Daniel Stanciu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează