FOTBAL  »  LIGA 2  »  „U” CLUJ - UTA ARAD 3-0

„U” CLUJ - UTA ARAD 3-0 // VIDEO+FOTO „Studenții” nu renunță la visul promovării directe! Florescu și Goga, fază genială la golul 3 + Cum arată ACUM clasamentul

FOTO: Raed Krishan +17   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 12 mai 2019 15:59

„U” Cluj a trecut UTA Arad, scor 3-0 (Goga '9 '62, Florescu 90+4), și își consolidează locul de baraj în liga secundă.

„U” Cluj și-a risipit orice emoție înaintea partidei decisive pentru promovare de la Clinceni, iar Dorin Goga și Florescu s-au distrat fără prea mult respect cu ”Bătrâna Doamnă”.

În ziua în care rivala CFR Cluj se pregătea să sărbătorească al 5-lea titlu de campioană, „U” a tras din greu să revină în Liga I în anul propriul centenar. Un 3-0 cu UTA mult mai greu decât pe tabelă. Echipa lui Bogdan Lobonț a învins din experiența fotbaliștilor.

Dorin Goga a jucat precum în perioada când sucise mințile patronilor din România, când era obiect de licitație între ei. Atacantul de 34 de ani a semnat golurile unei victorii vitale pentru a continua lupta contratimp cu dorința de a mai urca o divizie. Un succese necesar, mai ales după pasul greșit al Clinceniului, joi fiind meci direct între ele!

Totodată, cele 3 puncte de azi din fața a 6.000 de suporteri fideli oferă liniște și siguranță pentru locul de baraj, cu "lupii" gâfâind în spatele "șepcilor roșii".

Gavra a lucrat pentru Goga, ca restul coechipierilor, Florescu a încercat să ordoneze ambele faze ale formației, însă nivelul ligii secunde este subțire. Și s-au întâlnit o echipă foarte bună și una mai mult decât decentă. Parcă jucătorii erau cu gândul la o plimbare pe malul Someșului, lângă stadion fiind și mai multă lume decât pe Arena.

„U” a avut și șansă: arbitrul Viorel Flueran a fost flexibil în minutul 39, când UTA a reclamat un penalty la scorul de 1-0. La ultima fază, Goga și Florescu s-au folosit de un șiretlic pentru a-i entuziasma pe suporteri. La penalty, Dorin a pasat scurt cu talpa, iar Geo, venit din spate, a înscris lejer.

"Nu facem promisiuni, meciul de la Clinceni va fi determinant pentru promovare, acolo ne jucăm toate șansele. Suntem încrezători în noi. Avem mari speranțe. Nu vreau să comentez nimic despre CFR Cluj"
Dorin Goga, atacant U Cluj

Vezi AICI clasamentul LIVE din Liga 2

„U” Cluj - UTA Arad 3-0

  • Au marcat: Goga '9 '62, Florescu 90+4

Vezi AICI statistici

Vezi AICI VIDEO de la meci!

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - A. Coman, Abrudan, A. Cordoş, Berci - Chitoşcă, G. Giurgiu, Greu, Haţiegan - Goga, Gavra
Rezerve: I. Dinu - Telcean, I. Ursu, Hordouan, N. Pîrvulescu, G. Florescu, M. Axente
Antrenor: Bogdan Lobonţ

UTA: Orlic - Ciucur, El Hasni, R. Iuga, Copaci - C. Costin, Melinte, Hrezdac, Kanda - D. Popa, C. Rus
Rezerve: Bodea - C. Matei, D. Isac, A. Manea, Gavrilă, Oroian
Antrenor: Cristian Păcurar

Stadion: Cluj Arena
Arbitru: Rareș Vidican // Asistenți: Cosmin Vătămanu, Mihăiță Necula

Vezi AICI rezultatele etapei #34 din Liga 2

Vezi și:

Rezultate finale în primele meciuri ale etapei 34 din Liga 2 // Petrolul a marcat 9 goluri, liderul Clinceni s-a încurcat + CS Balotești și ACS Poli, retrogradate matematic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
368023036732853
Iuga Mircea  •  13 Mai 2019, 08:01

Din nou arbitri i-au ajutat pe ”U”,exact ca în meciul cu ACS Poli,unde arbitrul a dat 11metri pentru ”U”. Bădăută a dat cu capul în minge respingînd o minge din careul propriu și arbitrul a zis că dacă dai cu capul in minge se dă 11 metri pentru adversar,un *** de arbitru!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reteleanu
reteleanu  •  12 Mai 2019, 18:24

eu sunt bucurestean, dar mi se ridica parul pe maini cand vad asa ceva: https://www.youtube.com/watch?v=OSIR4ssN5PM

reteleanu
reteleanu  •  12 Mai 2019, 18:22
Postat de clubsteaua pe 12 Mai 2019, 15:54

eu asta spun de 2 luni. in mod normal pe primele 3 locuri trebuiau ocupate lejer de snagov,chindia si clinceni. snagov,primind bani de la u cluj dupa ce in primele 80% din meciuri au batut aproape tot,acum ajung sa nu mai castige aproape niciun meci si sa ii depaseasca si u cluj. vestea buna,chindia si snagov nu mai au cum sa rateze primele 2 locuri. iar locul 3 inseamna baraj cu dunarea calarasi. dunarea calarasi sterge pe jos la orice ora cu u cluj. deci locul 3 pentru u cluj,inseamna liga a 2-a. oricum u cluj s-a desfiintat,asta este doar o clona. singuru lucru de care imi este frica: ca hermanstadat sa prinda locul de baraj si sa le dea meciul celor de la u cluj. dar daca retrogradeaza chiajna si hermansdat cum este normal,iar dunarea calarasi joaca barajul,nu imi fac probleme,u cluj este pa si la revedere. clinceni si chindia merg foarte bine,mai sunt doar 4 etape,distanta este prea mare ca u cluj sa mai prinda locul 2,deci prind doar locul 3 care inseamna liga a 2-a.

tu ai baut ceva? "U" Cluj este cel mai valoros brand al fotbalului romanesc, echipa care a traversat momente (nu numai fotbalistice) memorabile ale Romaniei. "clona"? ai invatat si tu un cuvant la cele 8 clase la care te-a fortat ceausescu si-l repeti ca un papagal, gandindu-te la ghe.na ta de echipa. de unde intra ba, prostii astia certificati??...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează