FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - DEJ 2-3

Uimiți de cum au găsit vestiarul după Dinamo - Dej: „Ăsta e cuvântul! Greu de găsit în fotbalul românesc”

Organizatorii de la Clinceni, cei care se ocupă de buna desfășurare a meciurilor de pe arena locală, au fost impresionați de atitudinea celor de la Unirea Dej. +15   FOTO
Organizatorii de la Clinceni, cei care se ocupă de buna desfășurare a meciurilor de pe arena locală, au fost impresionați de atitudinea celor de la Unirea Dej.

Articol de - Publicat luni, 29 august 2022 12:18 / Actualizat luni, 29 august 2022 12:18

Stadionul din Clinceni a găzduit sâmbătă două partide din Liga 2. De la ora 11:30, Unirea Dej s-a impus, scor 3-2, în disputa cu Dinamo. A urmat, de la ora 18:00, partida dintre Unirea Constanța și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1. Șefii arenei ilfovene au fost impresionați de atitudinea dejenilor. 

Organizatorii de la Clinceni, cei care se ocupă de buna desfășurare a meciurilor de pe arena locală, au fost impresionați de atitudinea celor de la Unirea Dej. Clujenii au lăsat o curățenie impecabilă atât în vestiar, cât și în sectorul pe care l-au ocupat în tribune. 

El a umilit-o pe Dinamo! Ce făcea „Nagelsmann de România” înainte să devină antrenor: „Ziua mea de lucru începea la ora 8 și se termina la ora 11 noaptea”
UNIREA DEJ
El a umilit-o pe Dinamo! Ce făcea „Nagelsmann de România” înainte să devină antrenor: „Ziua mea de lucru începea la ora 8 și se termina la ora 11 noaptea”

Unirea Dej, lăudată: „Greu de găsit în fotbalul românesc”

„Am rămas impresionați, acesta este cuvântul. Cei de la Dej au lăsat o curățenie exemplară în vestiar, după meci, dar și în sectorul alocat suporterilor. Greu de găsit în fotbalul românesc astfel de exemple deși vorbim, clar, de normalitate”, au spus organizatorii celor două partide de la Clinceni.

Vlad Iacob: „Dinamo pleacă de la Clinceni”

Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo, anunță că roș-albii sunt deciși să plece și de la Clinceni, nemulțumiți de cum a arătat gazonul sâmbătă, în eșecul Unirea Dej (2-3).

Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv
- Vlad Iacob, administrator special Dinamo

VIDEO Fanii lui Dinamo s-au războit între ei la meciul cu Unirea Dej: „Ne batem între noi, așa am ajuns!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Dinu Gheorghe, aproape de revenirea în fotbal! Un club cu pretenții de promovare îl curtează

EXCLUSIV Regulament unicat în fotbalul românesc » Ce pățesc suporterii lui Sepsi dacă încalcă regulile impuse de club: infracțiuni care pot duce la arest!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fiji
fiji  •  30 August 2022, 09:06

Auzi la ei! Vor să joace "un fotbal pozitiv" dar îi încurcă gazonul! A' ***'! Încercați cu un tăpșan comunal că se potrivește cu costumația voastră.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  29 August 2022, 22:39

Cei 7 ani de acasa

vasileroaita
vasileroaita  •  29 August 2022, 15:38

Normal... Ardeleni...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close