FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Ultima finalistă a Cupei României e într-o situație disperată: "Nu putem pleca în cantonament"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 17:51

Universitatea Cluj a ajuns în sezonul trecut pînă în finala Cupei României unde a fost învinsă de Steaua, scor 0-3, însă formația ardeleană are în prezent mari probleme financiare.

Situația critică de la club a fost confirmată și de antrenorul Mihai Teja, care a dat cărțile pe față în ceea ce privește soarta echipei de pe locul 9 din liga secundă.

"Au revenit băieții la antrenamentul echipei mari și ăsta este cel mai important aspect. Antrenamentele decurg normal, condițiile sînt normale și sper să trecem cît mai bine peste aceasta perioada. Nu sînt probleme cu jucătorii.

Situația cu banii nu e OK, încă mai așteptăm acel nou sponsor, care nu are de gînd să apară. Eu vreau lucruri concrete, să intre odată banii ăia în cont. Nu mă interesează cine predă clubul, cine îl preia, noi vrem să avem o situație concretă. Nu merge să joci fotbal în aceste condiții, cu promisiuni, că ne-am săturat.

Și eu am de luat bani de la U Cluj și am depus o cerere în acest sens, dar nu am pus piedici clubului și nici n-am s-o fac. În cantonament nu putem pleca, nu sînt bani, dar ne pregătim la stadion, avem condiții bune aici. Din păcate, nu avem adversari decît din liga a treia”, a declarat Mihai Teja, la Sport Total FM.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (3)
1715092552060696
Christian Voda  •  08 Februarie 2016, 04:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  04 Februarie 2016, 09:49
Postat de Danut Ognean pe 03 Februarie 2016, 21:10

asa patesc tradatorii si blatistii profcsb! Dumnezeu a facut dreptate el nu bate cu bata ! asta merita tradatorii fotbalului din Ardeal! ha ha ha! urmeaza fc brasov acum

Daca esti tanar, putem pune prostia pe seama tineretii...daca nu esti, imi pare sincer(glumesc) rau pentru tine!

100002473541087
Danut Ognean  •  03 Februarie 2016, 21:10

asa patesc tradatorii si blatistii profcsb! Dumnezeu a facut dreptate el nu bate cu bata ! asta merita tradatorii fotbalului din Ardeal! ha ha ha! urmeaza fc brasov acum

Vezi toate comentariile (3)
Comentează