FOTBAL  »  LIGA 2  »  ATAC

Un antrenor român iese la atac după ce a fost demis! Atac dur la adresa conducerii: "A fost execuție în direct"

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 10:46

CS Mioveni s-a despărţit de fostul antrenor, Alex Pelici, într-un cadru care i-a lăsat un gust amar tehnicianului plecat de la formaţia argeşeană cu două zile înaintea disputei cu Metalul Reşiţa.

"Eram în obiectiv, locurile 1-6, echipa nu juca rău, în ciuda ultimelor două rezultate nefavorabile, şi nu am înţeles deloc raţiunea demiterii.

Mi s-a explicat că se va încerca o altă stragie, cu întinerirea lotului, dar îmi este clar că am deranjat pe cineva. A fost, în opinia mea, o adevărată execuţie în direct.

Sper ca într-o zi nu foarte îndepărtată respectul, la toate capitolele, să domine fotbalul românesc.

Cu toate aceste probleme, tot mai sper ca fosta mea echipă să ajungă, măcar, să susţină meciul de baraj pentru promovare. Le ţin pumnii jucătorilor şi foştilor mei colaboratori, cu toţii oameni de onoare", a spus Alex Pelici, fostul antrenor al Mioveniului, la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează