FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Un fost jucător al lui Dinamo va debuta la Petrolul 52! A avut de ispășit o suspendare de 10 etape

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2016 17:20

Petrolul 52 este, în continuare, lider în principalul campionat judeţean din Prahova după ce fotbaliştii antrenaţi de Tavi Grigore au remizat, 1-1, la Breaza, cu Tricolorul.

În următoarea etapă de campionat, care îi aduce pe "Ilie Oană" pe jucătorii de la FC Băneşti, va debuta la AS Petrolul 52 atacantul Georgian Păun.

Jucătorul care împlineşte astăzi 31 de ani a avut de ispăşit o suspendare de zece etape în urma unui cartonaş roşu primit în ultima etapă a sezonului trecut când activa la CS Ştefăneşti.

"Abia aştept meciul cu Băneştiul. Am emoţii mai mari ca la debut", a punctat cel mai experimentat jucător care face parte acum din lotul "găzarilor" în Liga a IV-a.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
un_gazar
un_gazar  •  24 Octombrie 2016, 19:32

Succes la revenirea printre lupii galbeni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează