FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Un fotbalist cu meciuri în Champions League și Europa League merge să promoveze în Liga 1! Tocmai a semnat cu o echipă din ilfov

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 16:28

Academica Clinceni a mutat din nou spectaculos în campania de achiziții din această iarnă. Formația care luptă pentru promovarea în Liga 1 a reușit aducerea lui Paul Pîrvulescu. 

Patru jucători noi a adus în această iarnă echipa din Clinceni pentru a completa un lot evident valoros. Bine poziționată în clasamentul la zi, locul secund la doar un punct în spatele liderului Sportul Snagov, echipa antrenată de Ilie Poenaru și-a completat efectivul cu câteva nume importante.

După Buziuc, Ureche, care revine, de fapt la echipă, și internaționalul de juniori Salvatore Marrone, Paul Pârvulescu a ajuns la un acord cu Academica.

Jucător consacrat la cei 30 de ani ai săi, cu meciuri importante inclusiv în competițiile europene, Pârvulescu reprezintă, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate mișcări din această iarnă la nivelul eșalonului secund.

„Sunt bucuros că m-am întors acasă. Oamenii de aici fac parte din familia mea. Sper să ne ajutăm reciproc, cel puţin până la vară, şi să ne îndeplinim obiectivul. Lupta pentru podium va fi una frumoasă. Toată lumea din club îşi doreşte să fim în primele trei la finalul sezonului.  Eu mă gândesc chiar că avem şanse la primele două locuri” au fost primele cuvinte ale lui Pârvulescu după semnarea angajamentului cu Academica.

„Mă bucur că am reuşit să cooptăm în lot un jucător cu o asemenea experienţă şi cu un CV bogat. Îl cunosc bine, am mai lucrat îmreună. Este un jucător de echipă, un caracter frumos. Ne poate ajuta pe mai multe posturi. Avem nevoie de experienţa lui” a apreciat antrenorul Academicii, Ilie Poenaru.

Paul Pârvulescu are un CV important în care a adăugat performanțe notabile: trei titluri cu FCSB, Supercupa României, Cupa României și Cupa Ligii!

paul pirvulescu clinceni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
669419023478643
Alex Marian Manu  •  28 Ianuarie 2019, 18:42

daca era așa bun trecea pe la vreo echipă mare din champions league. gen FC Liverpool, AC Milan, Juventus sau Real Madrid. aceste gen de echipe DA. nu Steaua București, Omonia Nikosia, FC Basel, sau Betis Sevilia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează