FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION NOU

Un nou stadion modern în România! CNI a aprobat proiectul arenei din Mangalia

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 12:02

Compania Națională de Investiții va moderniza stadionul central din Mangalia, cu finanțare guvernamentală. 

În prezent, arena din Mangalia are în jur de 5.000 de locuri, doar o parte dintre ele fiind pe scaune. Noul stadion ar urma să aibă tribune și nocturnă. 

„O veste bună pentru iubitorii sportului din Mangalia. Stadionul municipal va fi modernizat și transformat într-o bază ultramodernă, cu terenuri ce vor deservi mai multe discipline sportive. Consiliul Local a aprobat, recent, predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții, care va implementa proiectul, cu finanțare guvernamentală. Imediat ce vom parcurge etape legale obligatorii, CNI va începe lucrările în teren. Reamintesc faptul că, tot printr-o finanțare CNI, am construit și sala de sport de la Școala Sf. Andrei (Nr.2). 

Noul stadion va fi transformat într-unul complet nou, modern, unde copiii și tinerii orașului se vor putea antrena în cele mai bune condiții. Complexul sportiv va fi prevăzut cu tribune și nocturnă, va avea un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe.  

Totodată, vor fi realizate spații verzi, alei pietonale și o parcare. Odată finalizat, acest proiect va fi, cu siguranță, apreciat de toți locuitorii orașului nostru, inclusiv de acei politicieni și consilieri locali care au dezinformat de nenumărate ori că primarul demolează stadionul să facă vile”, a fost reacția primarului Radu Cristian.

Planul noului stadion

Un nou stadion modern în România! CNI a aprobat proiectul arenei din Mangalia
Un nou stadion modern în România! CNI a aprobat proiectul arenei din Mangalia
Un nou stadion modern în România! CNI a aprobat proiectul arenei din Mangalia

Vezi și:

Dan Petrescu a devenit eligibil pentru națională! Cum a dispărut clauza antrenorului din contractul cu CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
godot
godot  •  16 Noiembrie 2019, 13:31

Stadionul din Constanța e o ruină. Deontologul si sfatosul patron al clubului Farul cu ce se ocupă, în timp ce prin toată țara se construiesc stadioane cu finanțare centrală? Din gură pare foarte competent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează