FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARSENAL LONDRA

Un român pe mîna lui Wenger! Golgeterul naţionalei U-17 va fi testat de Arsenal

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 15:37

Puştiul de 16 ani din atacul lui FC Bihor, George Puşcaş (1.87 metri) va va fi testat timp de o săptămână de gruparea engleză Arsenal Londra

Golgeterul echipei naţionale under 17 va pleca sâmbătă dimineaţa spre Londra de pe aeroportul din Timişoara unde va ajunge direct din Macedonia. Tricolorii under 17 au ratat calificarea la turneul de elită, după o remiză (1-1) cu Macedonia şi două eşecuri (1-2 cu Suedia şi 0-2 cu Irlanda).

Puşcaş a fost integralist în toate cele trei jocuri, dar nu a reuşit să înscrie. Promiţătorul atacant şi-a făcut debutul în Liga a II-a în meciul susţinut de FC Bihor în deplasare cu CS Mioveni.

Atacantul a fost monitorizat la meciurile naţionalei, iar unul dintre cei mai renumiţi scouteri din Anglia, Tony Banfield, a fost timp de o săptămână în Bihor şi l-a urmărit pe Puşcaş la meciurile de la turneul zonal al juniorilor B desfăşurat la Salonta, dar şi la turneele pe care Liberty le-a susţinut la AC Milan sau Manchester City.

La Arsenal, George Puşcaş va fi însoţit de Cătălin Sărmăşan, preşedintele CF Liberty, club unde s-a afirmat atacantul originar din Marghita.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează