FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA SLOBOZIA - CS MIOVENI

Unirea Slobozia - CS Mioveni 1-0 » Gazdele, cu un picior în Superligă

Bucuria lui Laurențiu Vlăsceanu / marcatorul singurului gol din Unirea Slobozia – CS Mioveni / Foto: captură de ecran Prima Sport
Bucuria lui Laurențiu Vlăsceanu / marcatorul singurului gol din Unirea Slobozia – CS Mioveni / Foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 12:53 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 16:12

Unirea Slobozia - CS Mioveni, meci contând pentru prima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Singura reușită a partidei a fost semnată de către Laurențiu Vlăsceanu în minutul 36.

Gazdele și-au respectat statutul de echipă favorită și au obținut un succes care îi apropie și mai mult de promovarea în Superligă. Chiar dacă nu au reușit să se impună cu o diferență lejeră, ialomițenii au controlat majoritatea jocului fără probleme foarte mari din partea oaspeților.

Unirea Slobozia – CS Mioveni 1-0

Diferența pentru Unirea Slobozia a fost făcută în minutul 36. Laurențiu Vlăsceanu a intrat într-un un-doi cu Purece, care i-a livrat balonul la 13-14 metri, în poziție centrală. Vlăsceanu a preluat pe piept mingea și scăpat singur cu portarul advers, păcălind linia de ofsaid a defensivei Mioveniului, după care a marcat cu o execuție în forță, fără emoții.

Au spulberat orice dubiu: ce se întâmplă cu derby-ul Rapid - FCSB
PLAY-OFF
Au spulberat orice dubiu: ce se întâmplă cu derby-ul Rapid - FCSB

Soarta celor 3 puncte a devenit din ce în ce mai clară în minutul 64, când Andrei Trașcu a încercat o deposedare imprudentă, moment în care CS Mioveni a rămas în inferioritate numerică.

Ulterior, resemnarea a fost caracteristica principală a jocului celor de la CS Mioveni, iar partida s-a terminat cu victoria Unirii Slobozia, scor 1-0.

În urma acestui rezultat, Unirea Slobozia urcă pe primul loc în Liga 2, cu 43 de puncte. CSC 1599 Șelimbăr (locul 2, 42 de puncte) urmează să își joace meciul din etapă cu Csikszereda Miercurea Ciuc pe 1 aprilie, luni, însă nu are drept de promovare la fel ca în cazul celor de la Corvinul Hunedoara (locul 3, 38 de puncte).

Următoarea echipă aflată pe loc promovabil direct este Gloria Buzău (locul 4, 35 de puncte). Chiar dacă a ratat posibilitatea de a trece peste Buzău, CS Mioveni rămâne sigur pe poziție de baraj (locul 5, 33 de puncte), deși poate fi depășită la finalul etapei de Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 6, 32 de puncte).

Programul complet pentru play-off-ul și play-out-ul din Liga 2

Unirea Slobozia – CS Mioveni 1-0

Echipele de start:

Unirea Slobozia: D. Rusu – Dorobanțu, Gab. Lazăr, Pospielov, C-tin. Toma (cpt.), Șt. Pacionel, Coadă, Ibrian, Purece, Vlăsceanu, Afalna
Rezerve: Șt. Georgescu – Ekollo, D. Bujor, Mih. Șandru, Aioanei, Atanase, Cojocari, Andreș, Dr. Lazăr
Antrenor: Adrian Mihalcea

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Cr. Ignat, R. Garutti, Burnea, Trașcu, Șerbănică (cpt.), D. Toma, Cărăruș, Guțea, Massaro, Blănaru
Rezerve: Val. Sima – A. Șerban, Duțan, I. Șerban, Al. Cr. Stan, Mih. Costea, Gogor, Văsălie, Bolohan
Antrenor: Constantin Schumacher

Avancronica meciului Unirea Slobozia - CS Mioveni

Unirea Slobozia - CS Mioveni, meci contând pentru prima etapă a play-off-ului din Liga a 2-a, va fi transmis live text de către GSP.ro și la TV de către posturile Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Partida are loc astăzi, începând cu ora 11:00.

Aflată pe poziția a doua cu 40 de puncte la începutul play-off-ului, Unirea Slobozia are nevoie de victorie în lupta pentru primul loc din Liga a 2-a. Miza principală pentru ialomițeni este conferită de palmares și de banii primiți de la LPF pentru terminarea campionatului pe prima poziție, în contextul în care emoțiile cu privire la promovare sunt scăzute în momentul de față.

Liderul CSC 1599 Șelimbăr, cu 42 de puncte, nu are drept de promovare, la fel ca ocupanta locului 3, Corvinul Hunedoara (38 de puncte). Astfel, Unirea este favorită în aceste momente la promovarea directă, pentru care se luptă cu Gloria Buzău (locul 4, 35 de puncte), CS Mioveni (locul 5, 33 de puncte) și Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 6, 32 de puncte).

De cealaltă parte, CS Mioveni (locul 5, 33 de puncte) va căuta victoria pentru a forța promovarea directă la numai un sezon după retrogradarea din Liga 1. În momentul de față, Gloria Buzău (locul 4, 35 de puncte) este echipa care va urca direct în primul eșalon din fotbalul românesc, alături de Unirea Slobozia, ținând cont de cum se prezintă clasamentul.

Buzoienii au reușit doar un egal, scor 1-1, în deplasarea de la Hunedoara contra Corvinului și le permit astfel argeșenilor să urce pe poziție promovabilă direct, dacă vor reuși să se impună pe terenul Unirii Slobozia.

În timpul sezonului regular, CS Mioveni - Unirea Slobozia s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

VIDEO CS Tunari - Unirea Dej. Conflict între Andrei Sin și un fan al gazdelor, care i-a reproșat golul primit: „Ce, mă? Eu sunt de vină? Am intrat de 10 minute pe teren!”

Citește și:

Patru jucători din Superliga, mesaj direct pentru o altă echipă
LIGA 2
Patru jucători din Superliga, mesaj direct pentru o altă echipă
Încă un stadion modern în România: „În 3 ani ar fi gata, costă 18 milioane de euro”
STADIOANE
Încă un stadion modern în România: „În 3 ani ar fi gata, costă 18 milioane de euro”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1973
1973  •  30 Martie 2024, 14:09

Dacă și echipa asta mai promovează în Superliga, atunci fotbalul românesc chiar ajunge la sapă de lemn. Doresc să văd cine le va aproba să își joace meciurile de pe teren propriu pe acel stadion din evul mediu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează