FOTBAL  »  LIGA 2  »  SLOBOZIA - CSA STEAUA 1-0

Daniel Oprița n-a iertat pe nimeni după ce a rămas la 12 puncte în urma liderului: „Au venit cu pretenții mari, CV-uri bune, dar nu arată nimic!”

Daniel Oprița a fost descumpănit după 0-1 cu Unirea Slobozia // foto: Imago Images
Daniel Oprița a fost descumpănit după 0-1 cu Unirea Slobozia // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 14:52 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 15:52

Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul de la CSA Steaua, nu și-a menajat jucătorii după înfrângerea cu Unirea Slobozia, scor 0-1, în etapa 10 din Liga 2.

Învinsă la Slobozia, Steaua a rămas la mare distanță de liderul campionatului, de care o despart acum 12 puncte.

„Ați scris că meritam să fiu la națională. Și cred că meritam să am măcar un meci!” » Marele regret al unui cvadruplu campion al României
PRIETENII LUI OVIDIU
„Ați scris că meritam să fiu la națională. Și cred că meritam să am măcar un meci!” » Marele regret al unui cvadruplu campion al României

La finalul meciului, Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, nu și-a menajat jucătorii, despre care a spus că nu se ridică la nivelul CV-urilor și al pretențiilor contractuale pe care aceștia le-au avut în vară.

Daniel Oprița, după Unirea Slobozia - CSA Steaua: „Noi chiar încercăm să jucăm. Ați văzut ce meciuri sunt în Liga 2...”

„Am jucat cu o echipă care așteaptă greșeala, ceea ce s-a și întâmplat. Am făcut o greșeală individuală, de care nu putem scăpa. I-am și rugat astăzi pe fundașii centrali să fie concentrați, să nu mai facă greșeli, dar nu scăpăm de lucrurile astea.

Cred că am fost echipa care a încercat mai mult să pună presiune, chiar dacă ei au avut ocaziile mai mari, pe greșelile noastre. Nu am reușit să profităm de greșelile lor și de situațiile create. La un meci ca acesta, în care se mergea spre un 0-0, când faci o greșeală se întâmplă ce s-a întâmplat.

Noi încercăm să jucăm, vrem să marcăm cât mai mult la fiecare meci. Mă uit la Liga 2 și ați văzut ce meciuri sunt... Nu vreau să jignesc, dar m-am uitat la meciul dintre Șelimbăr și Slobozia și nici n-am avut ce să scot la vizionare.

Terenul a fost foarte greu, dar trebuia să ne batem și noi ca ei în unele situații. În unele momente poate am dominat, dar nu am reușit să fructificăm situațiile și să scăpăm de greșelile din defensivă, unele uluitoare”, a comentat Oprița inițial.

Daniel Oprița: „Au avut pretenții prea mari, dar nu arată nimic!”

„Mi-aș fi dorit să legăm rezultate pozitive, speram să terminăm pe primul loc până în iarnă dacă băteam aici. Nu ar fi fost rău nici un egal.

Sunt jucători care au avut pretenții prea mari, dar nu arată. Nu contează cât intri, 30 sau 35 de minute, arată-mi că vrei să joci meciul următor!

Sunt jucători care ca CV arătau bine, dar ca joc sunt departe de așteptările noastre. Aștept de la mai mulți să aibă realizări, să vină cu goluri. Nu putem să așteptăm să dea numai Chipirliu. Să se gândească și ei”, a adăugat antrenorul Stelei la microfonul DigiSport.

Daniel Oprița: „Vreau măcar 4 victorii și un egal în următoarele 5 meciuri”

Ulterior, Oprița a privit către programul echipei din acest final de an. Steliștii mai au de disputat 5 meciuri de campionat până la întreruperea campionatului, după etapa 15.

„Nu e ușor, dar sunt încrezător că în cele 5 etape până în iarnă vom scoate măcar 4 victorii și un egal. Etapa viitoare jucăm cu o echipă care-mi place, Ceahlăul Piatra Neamț, care încearcă să joace fotbal. Una dintre puținele care fac asta”, a afirmat antrenorul „militarilor”.

12 punctea adunat CSA Steaua în 10 etape: două victorii, 6 egaluri, două înfrângeri

Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

Cu cine mai joacă CSA Steaua în Liga 2 în acest an: 

  • Ceahlăul (acasă) 
  • CSC Dumbrăvița (deplasare) 
  • Csikszereda (a) 
  • Progresul Spartac (d) 
  • Corvinul Hunedoara (a)

Mai multe știri din Liga 2: 

Adi Popa, despre războiul CSA Steaua vs. FCSB: „Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a făcut atâția bani. Ideea e indusă cu forța”

Csikszereda, „copilul” de 10 milioane de euro al lui Orban, s-a făcut mare: România profită mai mult de pe urma dezvoltării clubului decât Ungaria

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
valentindragobete
valentindragobete  •  22 Octombrie 2023, 11:20
Postat de fan_nordjylland pe 21 Octombrie 2023, 16:40

din 6 comentarii, 5 sunt niste fcsbisti tristi

Băi fan-ica, triști sunteți voi cu dimamul vostru retrogradat! Te-ai gândit vreodată cat ești de prost? Oh, scuză-mă, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

19sevilla86
19sevilla86  •  22 Octombrie 2023, 10:51

In sportul profesionist al unei tari democratice, membra UE, in anul 2023 nu au ce sa mai caute anomaliile, rămășițele, reminiscentele bolșevice: echipe ale armatei și poliției; cazarmi sportive sovietice; echipe militare in competiții profesioniste; stadioane și meciuri in unitari militare! Acest balastru pur stalinist, care nu mai exista nicăieri, trebuie eliminat urgent și din România!

stefanf78
stefanf78  •  22 Octombrie 2023, 00:50

CSA who?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează