FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA SLOBOZIA - GLORIA BUZĂU 1-1

Unirea Slobozia, din ce în ce mai aproape de Superliga după o execuție de generic în meciul cu Gloria Buzău » Cum arată clasamentul ACUM în play-off-ul din Liga 2

Unirea Slobozia - Gloria Buzău, foto: captură de ecran Prima Sport
Unirea Slobozia - Gloria Buzău, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 13:03 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 13:03

Unirea Slobozia a remizat cu Gloria Buzău pe teren propriu, scor 1-1, în etapa #44 din play-off-ului Ligii 2. Oaspeții au condus până aproape de final, atunci când s-au văzut egalați.

  • Programul complet al play-off-ului din Liga 2
  • CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare în Superligă
  • Primele două formații promovează direct în Superligă. Alte două merg la barajul pentru promovare/retrogradare, împotriva ocupantelor locurilor 13 și 14 din primul eșalon.
Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran
ISRAEL
Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran

Slobozia a obținut un punct extrem de prețios pe teren propriu în lupta pentru promovarea directă în Superliga. Gazdele au început mai hotărâte partida și au ratat o primă ocazie importantă în minutul 10.

Șutul lui Ionuț Coadă (26 de ani) a fost respins de Greab (31 de ani). Purece (32 de ani) și-a încercat și el norocul în minutul 45+1, însă portarul oaspeților a respins fără probleme.

Golul a venit în startul reprizei a doua. Gloria Buzău a deschis scorul grație reușitei semnate de Adrian Chică-Roșă (25 de ani), după un șut din interiorul careului.

Mihnea Rădulescu a bifat o ocazie mare pentru oaspeți în minutul 76, însă șutul său a fost respins de portarul Denis Rusu. Nu s-a făcut 2-0, iar 5 minute mai târziu Slobozia a dat lovitura. Christ Afalna a înscris după o execuție superbă de la marginea careului.

S-a terminat 1-1, încă un punct prețios pentru Slobozia în lupta pentru promovarea în Superliga. În urma acestui rezultat, trupa lui Mihalcea rămâne lider, cu 47 de puncte după primele 4 etape din play-off și are 8 în plus față de Csikszereda, ocupanta celui de-al doilea loc care asigură promovarea directă în Superliga.

De cealaltă parte, Buzău rămâne pe 5, cu 38 și va juca în etapa următoare cu Csikszereda, pe teren propriu. Slobozia va merge pe terenul celor de la Șelimbăr.

Este prima repriză obținută de Unirea Slobozia în acest play-off, după două victorii și un eșec. Buzău a ajuns la 4 remize consecutive.

FINAL » Unirea Slobozia - Gloria Buzău 1-1

  • FINAL de meci. Slobozia a remizat pe teren propriu cu Gloria Buzău, 1-1.
  • Min. 81 - GOL Unirea Slobozia! Christ Afalna înscrie cu o execuție superbă de la marginea careului.
  • Min. 76 - Mihnea Rădulescu bifează o ocazie importantă pentru Buzău. Șutul său a fost respins de Denis Rusu.
  • Min. 46 - GOL Buzău! Adrian Chică-Roșă a deschis scorul pentru oaspeți după un șut din interiorul careului.
  • Ora 12:04 - A început repriza a doua.
  • Pauză la Slobozia.
  • Min. 45+1 - Încă o ocazie pentru gazde. Greab a respins șutul lui Purece.
  • Min. 10 - Ocazie mare pentru Slobozia. Șutul lui Ionuț Coadă este respins spectaculos de Greab.
  • Click AICI pentru statistici.
  • Ora 11:02 - A început meciul.

Unirea Slobozia - Gloria Buzău, echipe de start:

Unirea Slobozia (4-2-3-1): D. Rusu – Dorobanțu, Gab. Lazăr, Pospielov, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Șt. Pacionel – Cojocari, Purece, Vlăsceanu – Afalna
Rezerve: Șt. Georgescu – Ekollo, D. Bujor, Mih. Lemnaru, Aioanei, I. Dinu, Dimitrov, Andreș
Antrenor: Adrian Mihalcea

Gloria Buzău (4-3-3): Greab – Ferraresso, Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu – Prejmerean, Akhmatov, Perianu – Mih. Rădulescu, Val. Dumitrache, Chică-Roșă (cpt.)
Rezerve: Haymamba – Sg. Pîrvulescu, R. Crișan, Nadolu, Mat. Tănasă,D. Benzar, Cr. Dumitru, Brîncoveanu, Sălceanu
Antrenor: Andrei Prepeliță

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Ioan Ovidiu Sabău își recunoaște vina, după ce U Cluj a pierdut cu Petrolul
U CLUJ - PETROLUL 1-2
Ioan Ovidiu Sabău își recunoaște vina, după ce U Cluj a pierdut cu Petrolul
Bratu a rămas mut după ce l-a auzit pe Țicu: „N-am înțeles nimic. Discurs alb-negru”
U Cluj - Petrolul
Bratu a rămas mut după ce l-a auzit pe Țicu: „N-am înțeles nimic. Discurs alb-negru”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  14 Aprilie 2024, 15:26
Postat de Catalynn_18 pe 14 Aprilie 2024, 13:45

Foarte bine, păcat ca nu au câștigat! Vreau ca echipa care folosește forinți publici primiți de la guvernul Orban să promoveze direct iar echipa lui Ciolacu să intre la baraj! :-)))

iarasi te-ai facut de rusine,pai sepsi incaseaza de vreo 4 ori mai mult de la guvernul ungariei decat miercurea ciuc. o sa avem 2 echipe care o sa piarda constant cu Steaua din liga 1 daca promoevaza miercurea ciuc. sepsi si miercurea ciuc. qed ca esti prost.

Catalynn_18
Catalynn_18  •  14 Aprilie 2024, 13:45

Foarte bine, păcat ca nu au câștigat! Vreau ca echipa care folosește forinți publici primiți de la guvernul Orban să promoveze direct iar echipa lui Ciolacu să intre la baraj! :-)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează